ZADAR-TURANJ-NOVOGRADNJA-Apartman 62 m2 s vrtom-Parking-POGLED NA MORE

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Turanj, Sveti Filip I Jakov, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 18 puta
Šifra oglasa: 6106739

Cijena:
212.390 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Apartman
Stambena površina: 62,47 m²
Broj soba: 2
Godina izgradnje: 2025
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Energetski certifikat
  • A
Garaža
  • parkirno mjesto
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Prodaje se luksuzan i moderan apartman u NOVOGRADNJI / zgradi sa ukupno 9 stambenih jedinica, na mirnoj lokaciji u mjestu Turanj. Objekt se sastoji od prizemlja, prvog i drugog kata, i ima pogled na more,  a udaljenost do plaže je svega 200 m!!
Zgrada je kvalitetno građena i ima ugrađen LIFT, zidovi se grade betonskom konstrukcijom, termoizolacija 10 cm stiropora. Podovi će se oblagati kvalitetnim parketima, a stolarija je od troslojnog PVC s električnim roletama i komarnicima. Podno grijanje biti će provedeno u cijelom apartmanu. Klimatizacijski uređaji biti će postavljeni u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Ulazna vrata su protupožarna i protuprovalna.  
APARTMAN U PRIZEMLJU s pogledom na more!!Apartman se nalazi u prizemlju i sastoji se od: hodnika, spavaće sobe, kupaonice, open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, i natkrivene  terase s koje se pruža pogled na more!
Stambeni prostor stana zajedno s terasom zauzima  67,50 m2.
Stanu pripada jedno vanjsko parkirno mjesto i lijepi vrt površine 42 m2.  Ukupna korisna površina stana s pripadcima iznosi 62,47 m2.
Prodavatelj je pravna osoba, pa stoga kupac NE PLAĆA porez na promet nekretnina.
Završetak radova i useljenje planirano je do 01/03/2025. godine.
LOKACIJA: 
TURANJ je udaljen 20-ak km jugoistočno od grada Zadra i svega 5 km sjeverozapadno od starog gradića  Biograda na moru. Udaljenost do zračne luke Zmunik je 13 km. 
Ovo malo mjesto pruža Vam sve što Vam je potrebno za svakodnevni život i za idealan godišnji odmor. Brojni restorani, kafići i trgovine učinit će boravak u ovom mjestu još opuštenijim. Turanj je poznat je po prekrasnim šljunčanim i pješčanim plažama, a blizu je grada Biograda na moru u kojem se nude brojni dodatni sadržaji. 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga