2011. godine otvorili smo prvi Batak grill restoran. Danas uspješno radi 10 restorana koji čine najveći lokalni lanac restorana fokusiran na kvalitetnu ponudu i vrhunsku uslugu. Sve to uspijevamo zahvaljujući postavljenim standardima, zadovoljstvu naših zaposlenika i ugodnoj atmosferi u kojoj radimo.
Batak grill restorani dio su Victus Groupe, domaće grupacije koja stabilno posluje više od 15 godina, zapošljava preko 1100 zaposlenika te kontinuirano raste.
U Zagrebu tražimo kandidate za poziciju:
Roštiljar - kuhar (m/ž)
Opis posla:
• pripremanje hrane u skladu s dnevnim i tjednim planom (uključuje rad s roštiljem)
• održavanje čistoće i higijene kuhinje i kuhinjske opreme
• skladištenje i čuvanje sirovina namijenjenih za pripremu hrane
• primjena propisanih procesa i standarda rada
• primjena sustava upravljanja kvalitetom
• primjena zaštitnih i sanitarnih standarda
Uvjeti:
• minimalno 1 godina radnog iskustva na istoj poziciji
• poznavanje rada s roštiljem na drveni ugljen
• poznavanje HACCP sustava
• visoka razina odgovornosti
• urednost i pedantnost
• brzina, okretnost i snalažljivost
• orijentiranost na timski rad
Potrebne godine iskustva: 1
Nudimo:
• osnovnu plaću ovisno o iskustvu i znanju
• mogućnost ostvarenja mjesečne stimulacije do 600kn neto
• ovisno o stažu u tvrtki božićnicu i godišnju nagradu za lojalnost do 5000kn
• 40h radni tjedan
• besplatno vježbanje s MultiSport karticom
• topli obrok po cijeni za zaposlenike
• učenje i napredovanje
• ugodnu radnu atmosferu i poštivanje prava zaposlenika
• stimulativne, transparentne i pravedne uvjete
• ugovor na određeno vrijeme, stalni radni odnos
Povratnu informaciju o selekcijskom procesu dobit će isključivo kandidati koji budu pozvani na selekcijski razgovor.
Vrsta zaposlenja: Na određeno vrijeme, Stalni radni odnos