Poslovni prostor Ksaver, atraktivan i povoljan!

T-TOMISLAV d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ksaver, Gornji Grad - Medveščak, Grad Zagreb

Telefon  098/980-2505

Oglas je aktivan od 16.07.2024.
Oglas pregledan: 132 puta
Šifra oglasa: 5937948

Cijena:
379.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Tip poslovnog prostora: skladište
Površina: 320,00 m²
Broj soba / prostorija: 5

Opširnije o oglasu

Predstavljamo vam rijetku priliku za kupovinu velikog poslovnog prostora u atraktivnom dijelu Ksavera. Ova nekretnina, smještena u većoj zgradi izgrađenoj 1992. godine, nudi raznovrsne sadržaje i nalazi se u blizini brojnih drugih usluga i pogodnosti. Blizina centra grada dodatno povećava atraktivnost i potencijal ovog prostora, čineći ga unosnim za različite poslovne djelatnosti. Javni prijevoz je dostupan odmah preko puta zgrade.




Poslovni prostor ima ukupnu površinu od približno 320 m2 i sastoji se od više prostorija različitih veličina. Postoji mogućnost preuređenja unutarnjih zidova kako bi se prostor prilagodio specifičnim potrebama budućih vlasnika, bilo smanjenjem ili dodavanjem prostorija.
S obzirom na to da prostor posjeduje dimnjak, nudi se i mogućnost otvaranja ugostiteljskog objekta. Također, prostor je idealan za kliniku, trgovinu, dječju igraonicu i mnoge druge djelatnosti.
Potrebna je kompletna adaptacija prostora, što omogućava budućim vlasnicima da kreiraju poslovni prostor prema svojim potrebama i željama. Cijeli kompleks je pod 24-satnim nadzorom, a u njemu se nalaze i nekoliko državnih agencija.
Ova nekretnina dolazi po vrlo povoljnoj cijeni od samo cca 990 € po m2 (cijena nije fiksna), koja uključuje čak 8 parkirnih mjesta u garaži zgrade. Pristup garaži je direktan, što omogućava jednostavno parkiranje i pristup prostoru. Garažna mjesta su vrlo tražena, te postoji mogućnost njihove prodaje, čime bi se dio investicije mogao brzo vratiti.
Postoji više opcija za kupoprodaju prostora, uključujući preuzimanje postojećeg kredita banke. Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.
Nekretnina ima urednu vlasničku dokumentaciju (vlasnički list, službeni tlocrt, lokacijska i građevinska dozvola, pravni slijed stjecanja, itd.). Tlocrt prostora, mjere svih prostorija i dodatni dokumenti dostupni su na zahtjev.
 



 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga