Najam, stan, Centar, Gajeva, 3s, 110m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Gornji Grad - Medveščak, Grad Zagreb

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 05.06.2024.
Oglas pregledan: 80 puta
Šifra oglasa: 5895338

Cijena:
3.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Najam, stan, Centar, Gajeva, 3s, 110m2
LUKSUZNO, TRG BANA JOSIPA JELAČIĆA, 3-SOBAN STAN.

Predstavljamo jedinstvenu nekretninu za najam, dizajnerski uređen, luksuzan trosoban stan s pogledom na Trg bana Josipa Jelačića, katedralu i Dolac.

Stan se nalazi na 6. katu zgrade s liftom, a sastoji se od otvorenog ulaznog prostora, potpuno opremljene kuhinje s vrhunskim uređajima, manjim kuhinjskim aparatima i vinskim frižiderom, kupaonice sa saunom i ostavom, prostora za blagovanje, malog balkona, dnevnog boravka iz kojeg se ulazi u gostinjsku spavaću sobu te u master spavaću sobu sa svojom kupaonicom i walk-in ormarom iz koje se pruža pogled na zagrebačku katedralu.

Stan je čitavom površinom popločan vrhunskim keramičkim pločama ispod kojih se nalazi sustav grijanja i hlađenja. Svaki kutak stana pomno je osmišljen i iskorišten skrivenim ugradbenim ormarima, a stanom je provedeno i ozvučenje te vrhunska rasvjeta.

Kroz cijeli stan protežu se prozori s kojih se pruža panoramski pogled na glavni trg, gornji grad i neke od najljepših zagrebačkih građevina. Ugrađena je nova drvena stolarija s dvoslojnim staklom i električnim drvenim roletama.

Uz stan postoji mogućnost najma dva garažna parkirna mjesta u Ban centru, udaljenom svega 2-3 minute hoda.

Stanu pripada i spremište od 20m2.

Izuzetna prilika, preporuka agencije!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga