Ovaj oglas je istekao!

REMETINEC, LIJEP I SVIJETAO DVOSOBAN STAN OD 64 m2, DUGOROČAN NAJAM

Best Croatian Properties (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Remetinec, Novi Zagreb - Zapad, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/445-5153, 095/855-9812

Oglas pregledan: 496 puta
Šifra oglasa: 5945248

Cijena:
450 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 1,5-sobni
Površina: 64,00 m²
Namještenost: Namješteno
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1994
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Vlasnički list: Da
Građevinska dozvola: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Tražimo uredne i pouzdane najmoprimce za ovaj novouređen,  prostran dvosoban  stan površine 64m2 u Remetincu,ulica Luje Naletilića, na 2.katu etažirane kuće.
Stan, s velikim prozorskim oknima u svim prostorijama koja pružaju maksimalan prodor prirodnog svjetla sastoji se od prostranog dnevnog boravka s blagovaonicom te izlazom na balkon, odvojene kuhinje, spavaće sobe u kojoj su smještena 2 kreveta  jednake veličine a koji se mogu spojiti I koristiti kao bračni krevet, I kupaonice s wc-om .
Zbog odlične iskoristivost i rasporeda prostorija stan je organiziran maksimalno funkcionalno za život, vrijednost je svakako i balkon te stanovanje u ovakvom prostoru ima doticaj s vanjskim okolišem i ne odvija se samo unutar “četiri zida”. Oprema: štednjak za kuhanje na struju, tv uređaj, perilica rublja.
Sva brojila u stanu (struja, plin, voda) su odvojena te se režije plaćaju prema stvarnoj potrošnji, a s obzirom na B energetski certifikat režijski troškovi su iznimno povoljne. Stanu pripadaju  I 2 vanjska parkirna mjesta  u dvorištu. Cijena najma iznosi 450EUR/mj+režije. Polog je obavezan u visini dvije najamnine. Stan se iznajmljuje na duži period/minimalno godina dana.   ZA DOGOVOR TERMINA POKAZIVANJA - nazvati na 095/5090-569 (Hrvoje) - ili poslati sms ili upit na [email protected] NAJMOPRIMAC NE PLAĆA AG.PROVIZIJU!