Atraktivan dvoetažni stan, DB+3SS s velikim terasama, spremištem i 2PM

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 27.06.2024.
Oglas pregledan: 228 puta
Šifra oglasa: 5919329

Cijena:
384.400 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 128,22 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 2024
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

U ponudi imamo atraktivan dvoetažni stan u dijelu 1. kata i 2. kata višeobiteljske zgrade u kojoj su smještene ukupno četiri stambene jedinice. Zgrada je smještena u mirnom naselju, udaljenom od Poreča 10 km, u kojem se nalaze svi potrebni sadržaji za svakodnevni život, kao što su škola, vrtić, pošta, trgovine, restorani, kafići, ljekarna i ostalo. Zgrada se također nalazi na samo 2000 m od mora i plaža.
Stan se sastoji od hodnika, kuhinje, prostrane blagavaonice i dnevnog boravka koji imaju izlaz na terasu, kupaonice, ostave te dviju spavaćih soba, sve na 1. katu, te se stubištem dolazi na drugu etažu na kojoj se nalazi kupaonica, spavaća soba i terase (17.9 m2), što čini ukupnu površinu od 123.95 m2. Stambenoj jedinici pripadaju dva parkirna mjesta s punionicom za električna vozila i spremište u prizemlju površine 4.27 m2. 
Stolarija je PVC s troslojnim staklom, roletama i komarnicima. Stan će imati podno grijanje i klima uređaje. Stambena jedinica je opremljena izuzetno kvalitetnim materijalima. 
U našoj ponudi su i preostale tri stambene jedinice, dvije u prizemlju s kućnim vrtom te jedna dvoetažna na 1. katu s velikim terasama.
Ova nekretnina radi svoje lokacije i opremljenosti predstavlja izvrsnu priliku za rješavanje stambenog pitanja ili iznajmljivanje u turističke svrhe.
Kupac nije obveznik poreza na promet nekretnina.
Za više informacija i termin razgledavanja stana slobodno nazovite:Ksenija Selimović Mob: +385 91 910 1526 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr  

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga