Brač, Sutivan - Dvosoban stan u stambenom kompleksu 97,84 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sutivan, Splitsko-dalmatinska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 188 puta
Šifra oglasa: 5839870

Cijena:
355.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Površina: 97,84 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1

Opširnije o oglasu

Doživite vrhunac luksuznog življenja u stambenom kompleksu smještenom u novoizgrađenom naselju u  šarmantnom gradiću Sutivanu na otoku Braču. Prekrasni luksuzni stanovi s panoramskim pogledom koji će vas ostaviti bez riječi, te omogućiti da uronite u ljepotu okolnog krajolika i prigrlite mediteranski način života. Apartmani u kompleksu prodaju se sa kompletno opremljenim kupaonicama, postavljenim podovima te klima uređajima.
Ovaj trosoban stan u prizemlju veličine 97,84 m2 sastoji se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom. Otvoreni tlocrt stvara prostran i privlačan ambijent, savršen za opuštanje i zabavu. Prihvatite ljepotu unutarnjeg i vanjskog života s izravnim pristupom šarmantnom privatnom vrtu, gdje možete uroniti u spokoj prirode i stvoriti vlastitu oazu mira. S natkrivene terase uživajte u prekrasnom pogledu na more.
 Moguća je i suradnja oko opreme stana, mogućnosti su beskrajne kada je u pitanju personalizacija ovog iznimnog prostora. S nenamještenim interijerom imate slobodu osloboditi svoju kreativnost i pretvoriti ovaj stan u vlastitu privatnu oazu. Pustite mašti na volju dok birate svaki detalj kako bi odražavao vaš jedinstveni stil i preferencije.
Sutivan vas čeka svojim neobičnim šarmom i živahnom zajednicom. Prošećite slikovitim ulicama, prepustite se lokalnoj kuhinji u šarmantnim kafićima i restoranima i uronite u bogatu povijest i kulturu koja prožima svaki kutak ovog očaravajućeg gradića.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent39692
Direktan link: https://regent.hr/property/brac-sutivan-dvosoban-stan-u-stambenom-kompleksu-9784-m2/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga