Buje okolica, stan u prizemlju sa vrtom

R4 INVEST d.o.o., spectrum-realestate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Buje, Istarska

Telefon  091/955-9811

Oglas je aktivan od 28.05.2024.
Oglas pregledan: 318 puta
Šifra oglasa: 5887146

Cijena:
259.200 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 77,42 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: Suteren
Energetski certifikat: B
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Istra, Buje okolica

Prodaje se stan u prizemlju sa vrtom u okolici Buja.

Stan se nalazi u prizemlju nedavno renovirane stambene zgrade. Površina stana iznosi 77.42 m2. Stan se sastoji od open space dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, dodatne sobe koja može poslužiti kao još jedna spavaća soba ili radna soba, kupaonice, hodnika, ostave i loggie. Stan se grije putem klima uređaja, postoji mogućnost i ugradnje peći na drva ili pelete, a napravljena je i priprema za centralno grijanje. Stan je renoviran kvalitetnim materijalima, kombinirajući moderne elemente sa tradicionalnim elementima, poput kamenih zidova. U vlasništvu stana je i vrt površine 30.82 m2, na koji se dolazi iz dnevnog boravka. Sa vrta se dolazi do zajedničkog bazena i sunčališta, idealnog za uživanje. Stan ima i vlastito parkirno mjesto koje se nalazi odmah pored ulaza u samu zgradu.
Stan se nalazi u tradicionalnoj istarskog zgradi, koja je renovirana prošle godine. U samoj renovaciji, stavljen je naglasak na ekološku održivost. Sam projekt renovacije vode investitori za nizom uspješnih projekata.

Iskazana cijena stana uključuje PDV.
Stan se prodaje djelomično namješten (završene sanitarije, podovi (hrastov parket) i postavljena kuhinja). Stan se može kompletno opremiti, ovisno o želji novog vlasnika.

Stan se nalazi u sklopu nedavno renoviranog apartmanskog kompleksa. Lokacija je prilično mirna, a centar Buja je udaljen svega 2 km. More je udaljeno 15 minuta vožnje. U blizini stana se još nalaze brojni poznati restorani, agroturizmi, vinarije, šetnice, biciklističke staze, park, igralište, trgovina i razni drugi sadržaji.

S obzirom da se radi o renoviranom stanu na mirnoj lokaciji, stan je idealan za odmor, turizam, ali i za cjelogodišnje stanovanje.

ID KOD AGENCIJE: 128

Davide Malinarich
Mob: +385 91 955 9811
E-mail: [email protected]
www.spectrum-realestate.eu

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga