Bukovac - četverosoban stan s parkingom 177m2

Ferko d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gornji Bukovac, Maksimir, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/434-3431

Oglas je aktivan od 12.10.2023.
Oglas pregledan: 620 puta
Šifra oglasa: 5484022

Cijena:
350.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 177,00 m²
Grijanje: plin etažno
Ulica: Vranićeva
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Broj sanitarnih čvorova: 2
Godina izgradnje: 2006
Garaža: parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Ponosno predstavljamo ovu predivnu priliku - prostrani četverosobni penthouse smješten u srcu Maksimira, Bukovac. Ovaj penthouse nudi luksuznu udobnost na bruto površini od preko 200m2, smješten u mirnom okruženju, daleko od gradske vreve i okružen zelenilom.
Stan se sastoji od prostranog ulaznog hodnika koji vas vodi u impozantan dnevni boravak s prostranom kuhinjom i blagovaonicom u open space konceptu. Dnevni boravak ima izlaz na dva balkona, pružajući obilje svjetlosti i prekrasnih pogleda. Tu su i dvije prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitim balkonom, stvarajući privatne oaze za odmor. Stan ima ukupno dvije kupaonice, što je posebno povoljno za obitelji. Galerija od oko 50 m2 dodatno obogaćuje prostor ovog stana, pružajući dodatni prostor za kreativno uređenje.
Ovaj penthouse dolazi potpuno namješten, opremljen klimatizacijskim sustavom i plinskim etažnim grijanjem, čime se osigurava vaša udobnost tijekom cijele godine. Dva parkirna mjesta u dvorištu zgrade također su uključena u ovu ponudu, pružajući vam praktično rješenje za parkiranje, a stanu pripada i spremište u podrumu.
Ovaj prekrasan stan savršen je kao topli obiteljski dom. Njegova prostrana unutrašnjost i mirna lokacija čine ga idealnim mjestom za udobno življenje i uživanje u životu. Za dodatne informacije ili organizaciju razgleda, slobodno nas kontaktirajte. Ova prilika neće dugo trajati!
Posebna ponuda:Svim našim kupcima osiguravamo BESPLATNO kreditno posredovanje kako bismo vam olakšali proces ishođenja stambenog kredita.
Za sve dodatne informacije i organiziranje razgleda, nazovite Daga na broj 091 6300 616. 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga