BULEVARD, gospodski i elegantni 3s + db

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bulevard, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 13.08.2023.
Oglas pregledan: 508 puta
Šifra oglasa: 5379855

Cijena:
400.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 137,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: Suteren
Broj parkirališnih mjesta: 7+
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Ovaj predivni stan smješten je na odličnoj lokaciji nedaleko od samog srca grada Rijeke. U samo nekoliko minuta hoda, možete se naći u živahnoj sredini riječkog centra, s brojnim kafićima, restoranima i trgovinama.
Stan je od temelja kompletno adaptiran prije svega dvije godine. Ovom stanu pripadaju i dvije velike spavaće sobe, od kojih je jedna već namještena a karakterizira ju postava od čak pet velikih i prostranih ugradbenih ormara.

Prostrani dnevni boravak iskače u prvi plan kao i predivan pod napravljen od švicarskog hrasta. Veliki prozori osiguravaju obilje prirodne svjetlosti tijekom dana.
Kuhinja je kompletno uređena i opremljena najnovijim uređajima.
Kupaona je kompletno renovirana i opremljena s najnovijom opremom.

I za kraj posljednja prostorija ovog predivnog stana koja još nije definirana kao spavaća ili radna soba ili kao još jedna prostorija namijenjena za druženja s prijateljima a koju odlikuju adaptirane originalno, izvorne grede i stari kamin. Kao što je već napisano prostorija može biti u funkciji treće spavaće sobe, a može biti i radna soba.
Stan je opremljen sa svim potrebnim priključcima i instalacijama, te je spreman za useljenje. Grijanje, klimatizacija i ostale tehničke specifikacije su ažurirane prema najnovijim standardima. (centralno grijanje u cijelom stanu, jedna klima, izo stakla, Garofoli vrata, električno podno grijanje)

S obzirom na svoju odličnu lokaciju, modernu adaptaciju i kvalitetu izrade, ovaj stan predstavlja izvrsnu priliku za sve koji žele živjeti u blizini centra Rijeke.

Za više informacija kontaktirajte agenta

ID KOD AGENCIJE: 1467

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga