CENTAR RIJEKA, apartmani u centru grada s uhodanim poslom

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  098/935-4007, 051/858-544

Oglas je aktivan od 02.06.2024.
Oglas pregledan: 104 puta
Šifra oglasa: 5891993

Cijena:
499.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 124,70 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Dvoetažni stan koji se prodaje predstavlja izvrsnu priliku za kupnju nekretnine s turističkim potencijalom. Smješten u samom centru grada i s vlastitim ulazom, ovaj stan ima brojne prednosti. Renoviran je 2018. godine, pružajući svježinu i suvremeni izgled prostora.

Kvadratura stana podijeljena je pregradnim zidovima u četiri stambene jedinice. Tri jedinice su studiji, dok je četvrta jedinica veći apartman. Svaka stambena jedinica ima vlastitu kuhinju i kupaonicu te je opremljena svim potrebnim namještajem za turistički najam. To znači da kupovinom ovog stana, također dobivate i kompletno namještenu nekretninu s opremom koja je već pripremljena za turističke goste.

U proteklih pet godina poslovanja, ulagalo se u održavanje standarda, što znači da je stan održavan u dobrom stanju i da je kontinuirano pružao zadovoljstvo gostima. Ova ulaganja su također dokazani znak da je vlasnik brinuo o nekretnini i da je posvećen održavanju visokog standarda.

Prodaja uključuje i sav potrebni inventar za nastavak poslovanja, kao što su posteljina, ručnici i perilica rublja. Ovo vam omogućuje da odmah započnete s turističkim najmom bez potrebe za dodatnom kupnjom inventara.

Dodatna vrijednost ove nekretnine su postojeće rezervacije za 2025. godinu. To znači da već imate siguran priljev gostiju i prihoda za narednu godinu.

Uz sve navedene pogodnosti, ovaj dvoetažni stan predstavlja priliku za investiciju u turistički sektor s dokazanim uspjehom. Imajući u vidu njegovu lokaciju, stanje, opremljenost i postojeće rezervacije, ova nekretnina može pružiti stabilan i održiv prihod od turističkog najma.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte agenta

ID KOD AGENCIJE: 1136

Nadija Brnelić
Voditelj ureda
Mob: +385 98 9354 007
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga