Ovaj oglas je istekao!

Četverosoban stan u prizemlju s vrtom, 90 m2, Bili brig, Zadar

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bili brig, Zadar, Zadarska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 88 puta
Šifra oglasa: 5905671

Cijena:
253.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Četverosoban stan u prizemlju s vrtom, 90 m2, Bili brig, Zadar
Četverosoban obiteljski stan s vrtom, 90 m2, Bili brig, Zadar

U prizemlju zgrade izgrađene krajem 80-tih godina nalazi se četverosoban stan s vrtom. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s vrtom, odvojenog prostora kuhinje sa spremištem i blagovaonicom, wc-a te izdvojenog spavaćeg dijela sa ukupno tri spavaće sobe i kupaonice. Jedna od spavaćih soba može se prenamijeniti u poslovni prostor, za što postoji i dozvola. Stanu pripada i dio zajedničkog prostora drvarnice kojoj se može pristupiti i iz vrta.

Raspored prostorija i južna orijentacija čine ga idealnom investicijom za turizam ili obiteljski život. Uz jednostavne preinake može se pretvoriti u dva odvojena apartmana s vrtom čija je ukupna površina 9,44 m2.

U stanu je postavljeno centralno grijanje.

Stan se nalazi u samom središtu naselja u neposrednoj blizini nalazi se trgovina, crkva, vrtić, škola i svega potrebnog za ugodan život. Nedaleko od zgrade nalazi se i autobusna stanica.

Bili brig se nalazi na sjeveroistočnom dijelu Zadra i kao kvart postoji od osamdesetih godina, kad je izgrađen planski. Zamišljen je kao idealan kvart za obitelji s djecom, kako živi i danas. Smješten je između dvije glavne gradske ceste na koje se nastavljaju ulazi u grad iz svih smjerova.