Ovaj oglas je istekao!

Dvije stambene jedinice u jednoj, Vodice, 106,96 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodice, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 156 puta
Šifra oglasa: 5887809

Cijena:
220.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Dvije stambene jedinice u jednoj, Vodice, 106,96 m2
Dvije stambene jedinice u jednoj, Vodice, 106,96 m2

U srcu mirnog susjedstva Vodica, smješten u prizemlju etažirane kuće, nalazi se prostran stan s ukupnom površinom od 106,96 m². Ova jedinstvena nekretnina podijeljena je na dvije stambene jedinice, svaki sa svojim zasebnim ulazom što pruža iznimnu fleksibilnost i privatnost za buduće vlasnike.

Prva, veća stambena jedinica, sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice te kupatila. Dodatni toalet dodaje praktičnost svakodnevnom životu. Posebnost ove jedinice je ulazni prostor koji služi kao mjesto za sjedenje s ugrađenom pečenjarom, što ga čini idealnim za druženja. Uz ovu jedinicu dolazi i spremište, osiguravajući dovoljno prostora za pohranu.

Manja stambena jedinica jednako je funkcionalna i sastoji se od jedne spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i kupatila te dodatnog spremišta. Ova jedinica je idealna za goste, članove obitelji ili se može koristiti kao izvor dodatnog prihoda kroz iznajmljivanje.

Grijanje u stanu je električno, a svaka soba opremljena je vlastitom klimom. Uz stan dolazi i jedno parkirno mjesto, što je iznimno važno u ovom popularnom turističkom mjestu.

Lokacija stana je savršena - udaljena samo 250 metara od mora, omogućujući lagan i brz pristup prekrasnim plažama i svim blagodatima koje Vodice nude. Vlasništvo je uredno, 1/1

Grad Vodice, smješten 11 km sjeverozapadno od Šibenika, pruža izvrsne uvjete za nezaboravan i aktivan odmor. Kao najveće turističko središte regije, grad je domaćin mnogim zanimljivim festivalima, sajmovima i manifestacijama, ali se nude i raznolike mogućnosti za individualne sportske aktivnosti i rekreaciju. Također, Vodice su mjesto gdje se može živjeti tokom cijele godine obzirom da ima sve sadržaje potrebne za život.