Dvoetažni stan 107 m² u planski građenom naselju D. Selu, no

Dom ekspert d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Dugo Selo - Zapad, Dugo Selo, Zagrebačka

Telefon  01/2013-007

Oglas je aktivan od 27.08.2024.
Oglas pregledan: 148 puta
Šifra oglasa: 6082447

Cijena:
230.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 107,19 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 2
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: B
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se dvoetažni stan na lijepoj i mirnoj lokaciji u Dugom Selu. Stanovi su koncipirani kao kuće u nizu s vrtom i dva parkirna mjesta.

Sastoji se od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi natkriveni ulaz, hodnik, kupaonica, spremište pod stubištem, stubište za kat, kuhinja s dnevnim boravkom i blagovaonicom iz kojeg se izlazi na nenatkrivenu terasu i vrt površine 39 m². Na katu se nalaze tri spavaće sobe, praonica rublja i kupaonica. Unutarnja površina stana iznosi 92.23 m², a ukupna površina stana s vrtom, natkrivenim ulazom, terasom i dva parkirna mjesta obračunato po pripadajućim koeficijentima iznosi 107.19 m².

Na podovima u prizemlju su postavljene keramičke pločice, a na katu u spavaćim sobama je parket. Kupaonice su opremljene walk in tuševima i visećim sanitarijama, a slavine i tuševi marke Hansgrohe.

Vanjska stolarija je PVC s troslojnim staklima, izvana antracit boja, iznutra bijela s komarnicima i aluminijske rolete na elektromotore. U gradnji i opremanju zastupljeni su visoki standardi građenja: višeslojni ravni krov, zidovi od blok opeke, fasada debljine 15 cm, sustav podnog grijanja dizalicom topline. Svaka soba ima svoj termostat.

Vrtovi su od susjednih odijeljeni zidanom ogradom ozidanom ukrasnom ciglom, uređeni travom i rasvjetom uz dodatak moderne hortikulture.

Zgrada je izgrađena, dobivena je uporabna dozvola.

Kompleks je smješten u blizini željezničkog kolodvora (približno 800 metara) i zagrebačke obilaznice, a u krugu od 1 km nalaze se škole, vrtići, trgovine i svi ostali sadržaji potrebni za ugodno stanovanje.

KONTAKT:
Snježana Čabraja
Mob. + 385 099 3601 634
Tel: 01 2013 007
E-mail: [email protected]

ID KOD AGENCIJE: 2481

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga