DVOETAŽNI STAN SA 5 SPAVAĆIH SOBA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 237 puta
Šifra oglasa: 5796778

Cijena:
403.750 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 178,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na maloj udaljenosti od prekrasnog Jadranskog mora nalazi se Peroj. Smješten na jugo-zapadnom dijelu istre nedaleko od Fažane, Peroj nudi miran i opušten ambijent no veći gradovi poput Pule nalaze se na kratkoj udaljenosti vožnje. Peroj nudi relativno pristupačnije cijene u usporedbi s nekim drugim obalnim područjima u Istri, što ga čini atraktivnim odredištem za kupce nekretnina.

Na samo 1,2km od prekrasne Istarske obale, na drugom katu zgrade nalazi se dvoetažni stan površine 177m2. Na ulazu u stan imamo prostranu i osvijetljenu prostoriju u kojoj se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom te blagovaonom. Iz blagovaone imamo izlaz na terasu koja nam pruža pogled na prekrasno zelenilo. Na istom katu nalaze se još 3 spavaće sobe sa svim potrebnim namještajem. Nasuprot soba je kupaona pored koje se nalazi wc. Unutarnje stepenice vode na drugu etažu stana gdje se nalazi predprostor sa izlazom na terasu. Na istom katu se nalaze još 2 prostrane spavaće sobe od kojih svaka ima ulaz u zajedničku kupaonu. Sve prostorije opremljene su visokokvalitetnom PVC stolarijom. U cijenu su uključena i dva parkirna mjesta. Vlasnik prodaje stan sa svim potrebnim namještajem te kućanskim aparatima. Stan ima vlastita brojila za struju i vodu, te je spojen na kanalizaciju. Također ima uporabnu dozvolu.

Zbog atraktivnog obalnog položaja i sve većeg interesa za Istru kao turističku destinaciju, iznajmljivanje nekretnina tijekom sezone može biti odlična opcija za investitore. Popularnost Peroja kao destinacije za odmor ili stanovanje predstavlja potencijalne mogućnosti za vlasnike nekretnina zainteresirane za prihod od najma.

Vlasništvo je uredno.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga