DVOSOBAN STAN NEDALEKO OD MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 394 puta
Šifra oglasa: 5796878

Cijena:
228.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 94,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2009
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na maloj udaljenosti od prekrasnog Jadranskog mora nalazi se Peroj. Smješten na jugo-zapadnom dijelu istre nedaleko od Fažane, Peroj nudi miran i opušten ambijent no veći gradovi poput Pule nalaze se na kratkoj udaljenosti vožnje. Peroj nudi relativno pristupačnije cijene u usporedbi s nekim drugim obalnim područjima u Istri, što ga čini atraktivnim odredištem za kupce nekretnina.

Na samo 1200 m od prekrasne Istarske obale, na drugom katu zgrade nalazi se dvosoban stan površine 76 m2. Ako u kvadraturu stana dodamo 18 m2 potkrovlja, u koje se ulazi iz dnevnog boravka pomoću sklopivih stepenica dobijemo površinu od 94 m2. Potkrovlje ima sve provučene instalacije, a interijer se ostavlja budućem vlasniku za uređenje po vlastitom izboru. Na ulazu u stan imamo jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom te ostalim namještajem. Nakon toga imamo kupaonu sa svim potrebnim kućanskim aparatima.

Prije ulaza u prostrani dnevni boravak sa kuhinjom imamo malu ostavu koja uz minimalno preuređenje može postati jako praktična. Na kraju stana imamo još jednu spavaću sobu u kojoj je bračni krevet sa svim potrebnim namještajem. Odmah do sobe se nalazi terasa koja se nalazi na južnom dijelu zgrade. Sve prostorije opremljene su PVC stolarijom sa troslojnim staklom. Vlasnik prodaje stan sa svim potrebnim namještajem te kućanskim aparatima. Stan ima vlastita brojila za struju i vodu, te je spojena na kanalizaciju. Također posjeduje uporabnu dozvolu.

Uz minimalna ulaganja u ovom stanu možemo dobiti treću spavaću sobu što je najveća prednost, bilo da se stan koristi u obiteljske ili investicijske svrhe. Zbog atraktivnog obalnog položaja i sve većeg interesa za Peroj kao turističku destinaciju, iznajmljivanje nekretnina tijekom sezone može biti odlična opcija za investitore. Popularnost Peroja kao destinacije za odmor ili stanovanje predstavlja potencijalne mogućnosti za vlasnike nekretnina zainteresirane za prihod od najma.

Vlasništvo je uredno.


Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!

Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga