Dvosoban stan s pogledom na more, Pakoštane

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pakoštane, Zadarska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 13.06.2024.
Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 5905660

Cijena:
210.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Dvosoban stan s pogledom na more, Pakoštane
Dvosoban stan s pogledom na more, Pakoštane

Na prvom katu manje zgrade nalazi se dvosobni stan sa pogledom na more. Stan ima vlastito stubište i sastoji se od odvojenog dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonice, odvojenog wc-a i balkona. Stanu također pripada i spremište u podrumu. S balkona u dnevnom boravku se pruža pogled na more, dok je pogled iz obje spavaće sobe prema Vranskom jezeru.

U dvorištu zgrade nalaze se dva parkirna mjesta koja pripadaju stanu. S obzirom na visinu stropova od 4,2 m postoji mogućnost izvedbe galerije. Zgrada se nalazi u mirnom okruženju, dok su svi potrebni sadržaji za život na udaljenosti od 5 minuta šetnje. Do prve plaže ima 900 m, odnosno 10ak minuta pješice.

Pakoštane su turističko mjesto smješteno između mora i Vranskog jezera. Poznato je po svojoj bioraznolikosti. Pakoštane i okolica nude bogatu turističku ponudu već pola stoljeća. Dodatan šarm ovom dalmatinskom mjestu donose tri otočića; Sveta Juština, Školj i Babuljaš. Na udaljenosti od svega 4 kilometra nalazi se i prirodni fenomen - Park prirode Vransko jezero, koje je najveće prirodno jezero u Hrvatskoj.

Ukoliko krenete prema Biogradu trebati će Vam 10 minuta vožnje, dok ćete do Nina, Zadra ili Šibenika voziti 40 minuta. U blizini se nalaze i mnogobrojna manja mjesta i druge prirodne znamenitosti, naravno uz tradicionalnu dalmatinsku gastro ponudu.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga