DVOSOBAN STAN SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  091/590-1780, 099/598-7784

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 364 puta
Šifra oglasa: 5796666

Cijena:
185.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 41,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2013
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Vodnjan - Dignano je grad u južnoj Istri, desetak kilometara sjeverno od Pule. Jedan je od centara Istarskog jezika. Stari istarski grad vrlo poznat među turistima, najviše zbog svoje gastronomske ponude koja je najpoznatija po maslinovom ulju te vinu.

Nedaleko od grada Vodnjana na drugom katu zgrade nalazi se dvosoban stan površine 41m2. Na ulazu imamo hodnik iz kojeg imamo ulaze u ostale prostorije. Sa lijeve strane nalazi se kupaona dok se suprotno nalaze spavaće sobe. Kuhinja, blagovaona te dnevni boravak nalaze se na kraju stana. Iz dnevnog boravka imamo izlaz na terasu sa koje imamo pogled na more. Sve prostorije opremljene su visokokvalitetnom PVC stolarijom sa roletama. Uz stan na prodaju je udio vlasništva na bazenkoji imaju pravo koristiti stanari zgrade. Stan ima vlastito parkirno mjesto. Vlasnik prodaje stan sa svim potrebnim namještajem te kućanskim aparatima. Stan ima vlastita brojila za struju i vodu, te je spojena na kanalizaciju. Također posjeduje uporabnu dozvolu.

Zbog atraktivnog obalnog položaja i sve većeg interesa za Istru kao turističku destinaciju, iznajmljivanje nekretnina tijekom sezone može biti odlična opcija za investitore. Popularnost Barbarige kao destinacije za odmor ili stanovanje predstavlja potencijalne mogućnosti za vlasnike nekretnina zainteresirane za prihod od najma.

Vlasništvo je uredno.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 7784
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga