DVOSOBAN STAN U PRIZEMLJU SA OKUĆNICOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veli vrh, Pula, Istarska

Telefon  091/640-7000, 097/642-0133

Oglas je aktivan od 17.05.2024.
Oglas pregledan: 176 puta
Šifra oglasa: 5874418

Cijena:
159.700 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 53,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2024
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Na jugu Istarskog poluotoka smjestio se najpovjesniji i najveći grad Istarske županije, grad Pula. Grad Pula kao destinaciju za život ili poslovanje obilježava poput ostatka regije veoma ugodna i zdrava mediteranska klima, prekrasno priobalje, plaže, veoma čisto Jadransko more, prekrasna priroda, bogata povijest, mnogobrojne rimske znamenitosti, te u posljednjim desetljećima postaje sve atraktivnija turistička destinacija i veoma ugodna destinacija za ulaganja, poslovanje i obiteljsko stanovanje. Grad Pula se također ponosi dugačkom tradicijom ribarstva, brodogradnje, vinarstava, turizma, te kroz godine ulaže u svoje popratne sadržaje, infrastrukturu i bilježi mnogobrojne investicije što javne, što privatne,te samim time postaje sve poželjnija destinacija za sve gore navedeno.

Upravo u naselju Veli Vrh smješten je ovaj dvosoban stan površine 53m2. Stan se nalazi u prizemlju novogradnje sa sve ukupno 8 stana.Stan se ističe svojim prostranim dnevnim boravkom koji je elegantno povezan s modernom kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući idealan prostor za druženje i zabavu. Dvije prostrane spavaće sobe pružaju udobnost i privatnost, dok je kupaonica opremljena suvremenim sadržajima. Luksuzne keramičke pločice oblažu veći dio stana, dok su u spavaćim sobama postavljeni topli parketi. Za udobnost tijekom cijele godine, stan koristi klima uređaje i podno grijanje. Stan posjeduje visoko kvalitetnu PVC stolariju. Stanu pripada okućnica otprilike 60m2, nenatkriveno parkirno mjesto te dodatno spremište u prizemlju s mogućnošću nadoplate za natkriveno parkirno mjesto, pružajući dodatnu praktičnost i prostor za pohranu. Gradnja je započeta te se završetak očekuje na proljeće 2025. Postoji mogućnost plačanja u fazama dok je još u fazi gradnje.

Navedena nekretnina zbog svoje mirne lokacije, blizine mora, orijentacije, blizine centra Pule i ostalih popratnih sadržaja poput trgovine, škole, vrtića, pošte i ostalog, predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost brzog povrata uloženih sredstava ili uživanja u istoj za obiteljski život blizu svih popratnih sadržaja.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:

+385916407000
[email protected]
Asistent u posredovanju
Giuseppe Janko

+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga