Dvosoban stan u Vodicama s pogledom na more, novogradnja, 70,98 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodice, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 25.06.2024.
Oglas pregledan: 36 puta
Šifra oglasa: 5917174

Cijena:
260.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Dvosoban stan u Vodicama s pogledom na more, novogradnja, 70,98 m2
Dvosoban stan u Vodicama s pogledom na more, novogradnja, 70,98 m2

U Vodicama se smjestio stan S3 i to u prizemlju elegantne zgrade s ukupno dva kata. Prostire se na ukupnoj površini od 70,98 m2, s 54,30 m2 stambenog prostora.

Stan je orijentiran prema jugozapadu te nudi djelomičan pogled na more, Prostrana unutarnja raspodjela obuhvaća dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju, dvije udobne spavaće sobe, praonicu, kupaonicu, hodnik te natkrivenu terasu od 16,68 m2 - savršenu za uživanje u sunčanim danima i toplim večerima.

Osim toga, stan dolazi s dodatnim pogodnostima koje čine život u njemu još ugodnijim. Svaka spavaća soba i dnevni boravak opremljeni su klima uređajima, a prozori su opremljeni komarnicima i električnim podizačima roleta. U kupaonici i hodniku možete uživati u udobnosti podnog grijanja.

Kvaliteta gradnje osigurava moderni izgled i dugovječnost, a zgrada je opremljena staklenom ogradom, stiropor fasadom, protuprovalnim ulaznim vratima te visokokvalitetnim keramičkim oblogama.

Dodatna prednost stana je i pripadajuće spremište u podrumu površine 7,24 m2, parkirno mjesto u dvorištu zgrade, te pristup prostranom dvorištu od 147,36 m2. Zgrada nudi lift, spremište i garažu, čineći svakodnevni život još praktičnijim.

Ova nekretnina je idealna za one koji traže spoj luksuza, udobnosti i blizine mora. Samo 430 m udaljen od obale i popularne šetnice koja vodi do Tribunja. Uz sve potrebne sadržaje u neposrednoj blizini i nekoliko minuta vožnje do centra Vodica, ovdje ćete pronaći savršeno mjesto za život.

Useljenje je predviđeno od 1. rujna.

Stan svakako predstavlja priliku za vrhunski životni stil, kombinirajući eleganciju, funkcionalnost i blizinu mora.

Vlasništvo je uredno i bez tereta.

Također, u ponudi je još i garažno mjesto:

3. Garažno mjesto oznake PM15 iznosi 32.000€

Grad Vodice, smješten 11 km sjeverozapadno od Šibenika, pruža izvrsne uvjete za nezaboravan i aktivan odmor. Kao najveće turističko središte regije, grad je domaćin mnogim zanimljivim festivalima, sajmovima i manifestacijama, ali se nude i raznolike mogućnosti za individualne sportske aktivnosti i rekreaciju. Također, Vodice su mjesto gdje se može živjeti tijekom cijele godine obzirom da ima sve sadržaje potrebne za život.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga