Ovaj oglas je istekao!

DVOSOBNI STAN SA DNEVNIM BORAVKOM NADOMAK ŠKOLE I VRTIĆA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Brešca, Matulji, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas pregledan: 200 puta
Šifra oglasa: 5938718

Cijena:
222.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 70,00 m²
Grijanje: Plinske peći
Detalji o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta: 2
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Matuljismješteni su 8km zapadno od Rijeke, a iznadOpatije 2km. Matulji su poznati i kao ''vrata“Kvarnera. Idilični Matulji predstavljaju spoj plavog Kvarnera i zelene Učke. Ovdašnji vidici su jedni od najljepših što postoje, pružajući pogled na cjelokupno plavetnilo Kvarnera uokvireno u ljupki zeleni okvir.

U Brešcima naselju u sklopu općine Matulji prodajemo namješteni dvosobni stan sa dnevnim boravkom stambene površine 70 m2.

Stan se nalazi na prvom katu manje stambene zgrade, i sastoji se od hodnika, kuhinje i blagovaone open space prostora sa dnevnim boravkom, spavaće sobe, dječje spavaće sobe i kupaone te natkrivenog bakona. Stanu pripada i drvarnica te na okućnici zgrade i vrt za druženje uz roštilj.

Sam stan je nanovo namješten 2021 godine, grijanje je na plin sa kontrolom grijanja na svakom radijatoru te klima uređajem. Početkom ove godine sama fasada je kompletno obovljena.

Stan se prodaje sa namještajem, kuhinjskim elementima i aparatima.

Sam stan nalazi se na pješačkoj udaljenosti od osnovne škole i dječjeg vrtića te autobusne stanice. Na 2 km udaljenosti nalazi se ulaz na brzu cestu Rijeka, Opatija.

Navedena nekretnina zbog svoje lokacije i površine predstavlja predivan novi stan, te nudi budućem kupcu u slučaju korištenja u vlastite svrhe jako kvalitetan i ugodan stan za življenje.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent