Ovaj oglas je istekao!

Dvosobni stan u novogradnji s pogledom na more, Tribunj, 107,50 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Tribunj, Vodice, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 80 puta
Šifra oglasa: 5887805

Cijena:
424.625 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Dvosobni stan u novogradnji s pogledom na more, Tribunj, 107,50 m2
Dvosobni stan u novogradnji s pogledom na more, Tribunj, 107,50 m2

Ovaj elegantan dvosoban stan, smješten na prvom katu zgrade, s ukupnom neto korisnom površinom od 107,50 m2 nudi prostrani dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu, dvije udobne spavaće sobe, dvije kupaonice, vešeraja. Iz veće sobe pristupa se na vanjsku natkrivenu terasu površine 4,75 m2 dok se iz dnevnog boravka pristupa na terasu površine 22,38 m2.

Svi stanovi u zgradi su orijentirani prema moru, pružajući pogled na more.

U cijenu stana uključena su i dva parkirna mjesta te zajedničko spremište zgrade, pružajući praktičnost i sigurnost. Smješten na prvom katu zgrade koja se sastoji od ukupno 6 stambenih jedinica, ovaj stan nudi mir i udobnost modernog života.

Luksuzna oprema uključuje visokokvalitetnu stolariju, prirodni kamen, rolete s električnim podizačima, klima uređaje i podno grijanje u svakoj prostoriji te solarni bojler. Ova pažljivo odabrana oprema osigurava udobnost, sigurnost i efikasnost vašeg svakodnevnog života.

Osim izvanrednog unutarnjeg uređenja, stan se ističe i vrhunskom kvalitetom izgradnje. S odličnom lokacijom, samo 300 metara udaljenosti od mora, ovaj stan predstavlja izvanrednu investiciju u budući dom ili kao poslovnu priliku za iznajmljivanje.

Očekivani završetak radova i useljenje planirani su na ljeto 2025. godine.

Susjedstvo je mirno, a u blizini se nalaze svi potrebni sadržaji.

Vlasništvo je uredno i bez tereta.

Pitoreskno, dalmatinsko mjesto s pripadajućim naseljem Sovlje smjestilo se u srcu obale Šibensko – kninske županije. Posebnost Tribunja upravo je njegov geografski položaj i podijeljenost na urbani kopneni dio i poluotočnu povijesnu jezgru unutar koje se danas nalaze zgrada Općine, ured Turističke zajednice, pošta, župni ured, kulturni dom te nekoliko ugostiteljskih objekata različite primjene. Autentičnu sliku zbijenih kuća i uskih uličica odlično upotpunjuje predivni pogled na dva otoka tribunjskog arhipelaga – Lukovnjak i Logorun.