Ovaj oglas je istekao!

Dvosobni stan u novogradnji s velikom uređenom terasom, Šibenik, 110,92 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bioci, Šibenik, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 128 puta
Šifra oglasa: 5896989

Cijena:
280.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Dvosobni stan u novogradnji s velikom uređenom terasom, Šibenik, 110,92 m2
Dvosobni stan u novogradnji s velikom uređenom terasom, Šibenik, 110,92 m2

Moderan stan u novogradnji u Šibeniku, smjestio u mirnom kvartu Bioci. Stan se nalazi u prizemlju zgrade sa šest katova, pružajući spoj udobnosti modernog života i prirodnog okruženja.

Ukupna površina stana iznosi 110,92 m², od čega 62,50 m² pripada stambenom prostoru, dok preostalih 48,42 m² čini prostrana, uređena terasa koja podsjeća na vrt. Terasa je idealna za opuštanje i druženja na otvorenom, pružajući osjećaj privatnosti i mira.

Stan se sastoji od svijetlog i prostranog dnevnog boravka koji je povezan s modernom kuhinjom i blagovaonicom. Kuhinja je rađena po mjeri, opremljena visokokvalitetnim uređajima i funkcionalnim rješenjima. Hodnik u stanu opremljen je praktičnim ugradbenim ormarom koji omogućava optimalno iskorištavanje prostora.

Dvije prostrane spavaće sobe imaju direktan izlaz na terasu, što dodatno doprinosi osjećaju prostranosti i povezanosti s vanjskim prostorom. Kupatilo je moderno uređeno, s kvalitetnim sanitarijama i keramikom.

Stan ima protočni bojler na plin, grijanje radijatorima te klimu.

Zgrada u kojoj se nalazi stan nudi niz dodatnih pogodnosti, uključujući parking u zatvorenoj polugaraži, zajedničku prostoriju za bicikle te lift koji vodi i do garaže. U blizini se nalazi širok spektar sadržaja, uključujući trgovine, restorane, kafiće, stomatologiju i polikliniku, čineći ovu lokaciju iznimno praktičnom i poželjnom.

Uz stan dolazi i jedno natkriveno parkirno mjesto s rampom, osiguravajući sigurnost i zaštitu vašeg vozila. Također, stanu pripada i ostava.

U blizini je plaža Brodarica (5 minuta autom) i shopping centar Dalmare (5 minuta autom).Cestovna povezanost je dobra: centar grada udaljen je 5 minuta vožnje automobilom ili 15 minuta pješice, izlaz iz grada smjerovi Vodice 13 km, Zadar 65 km, Split zračna luka 70 km.

Ovaj stan je idealan za obitelji koje traže moderan, funkcionalan i estetski privlačan dom u mirnom okruženju, a istovremeno žele biti blizu svih urbanih pogodnosti.

Šibenik se nalazi na području srednje Dalmacije, a odlikuje se prekrasnim krajolikom i bogatim kulturno-povijesnim spomenicima. To je dom UNESCO-ve zaštićene katedrale Sv. Jakova; srednjovjekovnog spomenika smještenog u srcu Šibenika. To je ujedno i najstariji zavičajni hrvatski grad na Jadranu, smješten na ušću prekrasne rijeke Krke. Netaknuti krajolik nautičkog raja – Kornatski arhipelag te zapanjujuća jezera i slapovi rijeke Krke, oboje u neposrednoj blizini Šibenika, čine ga rajem za ljubitelje jahtinga, prirode i povijest