Ekskluzivan stan u prizemlju s vrtom 310 m2-800m od mora, PRILIKA

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vabriga, Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 21.05.2024.
Oglas pregledan: 297 puta
Šifra oglasa: 5878464

Cijena:
385.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 88,50 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

U ponudi imamo ekskluzivan stan u prizemlju novoizgrađene višestambene zgrade. Zgrada se nalazi u mirnom dijelu naselja Vabriga i na samo 800 metara od mora i plaža. Pogled iz stambene jedinice pruža se na prekrasno uređen kućni vrt, koji čini sastavni dio stana.
Stan oznake \"2\" sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, dviju spavaćih soba, kupaonice, spremišta i ulaznog prostora, te ima ukupnu površinu 71.82 m2. Pripatci stana su natkrivena terasa površine 11.18 m2 u prizemlju (na koju se izlazi iz dnevnog boravka s kuhinjom), spremište površine 5.50 m2 (smješteno u prizemlju zgrade s odvojenim ulazom od stambene jedinice), te parkirno mjesto na kojem postoji priprema za punionicu električnih automobila i kućni vrt površine 310 m2.
Podovi su obloženi troslojnim hrastovim parketom, dok su kupaonica i spremište obloženi keramikom Lafaenza. Ulazna vrata su protupožarna i protuprovalna. Vanjska stolarija je Wicona aluminijska mat crna s troslojnim staklom i žaluzinama, dok su sobna vrata Garofoli. Stan ima podno grijanje i klime (s opcijom spajanja podnog grijanja na mobitel preko aplikacije). Ova stambena jedinica ističe se ugradnjom vrhunskih i iznimno kvalitetnih materijala, kao što su primjerice Bticino utičnice i prekidači te Lombardo rasvjetna tijela. 
Zgrada je opremljena video nadzorom, rasvjetom na parkingu, rasvjetom loga na fasadi, rampom i liftom. Ista posjeduje uporabnu dozvolu i provedeno je etažiranje. 
Ova jedinstvena nekretnina predstavlja izvrsnu dugoročnu investicijsku priliku ili pak rješavanje stambenog pitanja.
Za više informacija i termin razgledavanja stana slobodno nazovite:Josipa Ivanović 
Mob: +385 99 222 7609 Mail: [email protected] 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga