EKSKLUZIVNO PROSTRANI TROSOBNI STAN SA VRTOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  098/174-8680, 091/572-3281

Oglas je aktivan od 02.06.2024.
Oglas pregledan: 140 puta
Šifra oglasa: 5892344

Cijena:
410.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 129,00 m²
Grijanje: Plinske peći
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2009
Broj parkirališnih mjesta: 2
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Fažanaje prelijepo malo ribarsko mjesto koje se nalazi na jugozapadu Istre vizavi Nacionalnog parka Brijuni, te u zadnjih nekoliko godina slovi kao jedna od top turističkih destinacija u Hrvatskoj, samim time mami veliki broj posjetitelja, a isto tako je pogodno za investicije sa kratkim vremenskim povratom.

Upravo u Fažani na jednoj od najtraženijih lokacija i uvisokokvalitetnoj zgradismješten je ovaj prostrani trosobni stan stambene površine 103 m2. Stan je suvremeni prostor čiji raspored uključuje hodnik, kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak sa kaminom, i sa velikim staklenim stijenama kako bi što više sunčeve svjetlosti moglo doprijeti u prostor, gostinjskog toaleta, kupaone, predivne i prostrane dvije spavaće sobe, ostave u suterenu i dva parkirna mjesta ispred zgrade. Stan kao što je vidljivo na slikama opremljen je kuhinjom, kućanskim aparatima, tri jedinice klima uređaja, protuprovalnim ulaznim vratima, kvalitetnom PVC stolarijom sa roletama , centralnim grijanjem na plin, hrastovim parketom u dnevnom i spavaćem dijelu, te veoma kvalitetnom keramikom u ostalom dijelu stana. Pored stana i zgrade nalazi se ograđeni vrt i pergola sa vanjskim kaminom kao prostor idealan za druženja.

Nekretnina se nalazi na jednoj od najtraženijih lokacija u Fažani na samo 150 metara od predivnih plaža, dok se od ostalih popratnih sadržaja kao što su pošta, škola, vrtić, restorani, kafići, apoteka, šetnica, parkovi, igrališta i slično nalaze na pješačkoj udaljenosti.

Stan se prodaje kompletno namješten sa svim namještajem, kuhinjskim elementima i apapratima.

Navedena nekretnina zbog svoje nezamjenjive lokacije, površine, kvalitete gradnje i opremljenosti predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, što bi znatno ubrzalo povrat uloženih sredstava ili uživanja u istoj za ugodan obiteljski život blizu svih popratnih sadržaja i plaža.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga