ISTRA, BUJE - Renovirani stan 44.70 m2 u centru grada

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Buje, Istarska

Telefon  099/640-8438

Oglas je aktivan od 02.06.2024.
Oglas pregledan: 132 puta
Šifra oglasa: 5891985

Cijena:
145.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 44,70 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 2
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

ISTRA, BUJE - Renovirani stan 44.70 m2 u centru grada

U ponudi imamo renovirani stan u samom srcu grada Buja. Stan je ukupne površine 44.70 m2 i nudi vam idealnu priliku za udoban život u jednom od najživopisnijih mjesta u regiji.

Sastoji se od ulaznog hodnika koji vodi do svijetlog dnevnog boravka i kuhinje. Dvije prostrane spavaće sobe pružit će vam privatnost i mir, dok moderna kupaonica odiše udobnošću. Stan je kompletno adaptiran i uređen, što znači da vam je sve što vam treba već na dohvat ruke. Namještaj je pažljivo odabran i uključen je u cijenu, čime se olakšava vaša buduća selidba.

Smješten na drugom katu kuće u nizu, ovaj stan nudi vam praktičnost i blizinu svih važnih sadržaja u centru Buja. Bujna i raznolika ponuda restorana, trgovina i kafića nalazi se doslovno na korak od vašeg ulaza. Zahvaljujući jedinstvenoj lokaciji, ovaj stan također ima potencijal za izvrsnu investiciju u turističkoj djelatnosti ili kao odredište za opuštajući odmor.

Što se tiče grijanja/hlađenja, stan je opremljen klima uređajem koji vam omogućava ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. No, tu je i dodatna mogućnost grijanja na pelete ili drva zahvaljujući prisutnom dimnjaku, što pruža fleksibilnost i dodatnu udobnost.

Ovaj renovirani stan predstavlja rijetku priliku koju ne smijete propustiti. Njegova pogodna lokacija, opremljenost i potencijal za investiciju čine ga savršenim izborom za one koji žele uživati u vrhunskom stanovanju u centru Buja.

Vlasništvo 1/1, bez tereta.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 21864

DUX Pula
Mob: +385 99 640 8438
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga