Ovaj oglas je istekao!

ISTRA, PEROJ - 2SS+DB apartman nadomak centra i plaža

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas pregledan: 390 puta
Šifra oglasa: 5618743

Cijena:
186.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 58,79 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2008
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 7+
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, PEROJ - Kvalitetan obiteljski apartman smješten ja jednoj od najtraženijih lokacija s pogledom na more i Brijunsko otočje.

U ponudi naše agencije Vam predstavljamo kvalitetan obiteljski apartman smješten nadomak centra naselja Peroj. Svojom lokacijom stan predstavlja idealno rješenje za siguran i miran obiteljski život, te jednako tako i vrhunsku priliku za sve one koji traže vlastiti mali kutak mira ili priliku za investicijom u turističke svrhe.

OPIS STANA;
Stan je smješten u kvalitetnoj zgradi sa svega nekoliko stanova, blago uvučenoj od glavne ceste te okruženom prirodnim gustim zelenilom i privatnim obiteljskim kućama. Riječ je o stanu smještenome na prvome katu zgrade s osiguranim parking mjestom na okućnici zgrade.

Unutar svojih 58,79m2 ukupne stambene površine stan se sastoji od ulaznog predvorja koje odvaja privatni prostor stana od prostora za dnevni život. Tako se u prostoru za dnevni život smjestio prostor otvorenog koncepta gdje se nalazi prostrani i osunčani dnevni boravak, blagovaona i kuhinja. Isti prostor posjeduje vlastiti pristup terasi idealnoj za ispijanje čaše Vam najdražega vina uz zalazak sunca s pogledom prema moru.

U privatnome dijelu stana smjestile su se dvije spavaće sobe, te i komotne kupatilo.

DODATNE INFORMACIJE;
* Zgrada posjeduje svu potrebnu dokumentaciju, a vlasništvo stana je čisto, 1/1, bez financijskog tereta.
* Stan se prodaje namješten
* Postavljeni su klima uređaji, te je postavljena i PVC stolarija.

OPIS LOKACIJE;
Stan se nalazi na atraktivnoj i traženoj lokaciji, nadomak poznate i nezaobilazne Fažane u manjem naselju poznatom kao Peroj. Stan se nalazi svega 300 m od centra naselja gdje možete pronaći sve ono što Vam je potrebno za siguran i miran obiteljski život ili svakodnevni boravak u stanu, u centru naselja se nalaze manje trgovine i super-marketi, manja tržnica svježeg povrća i voća, ribarnica, mesnica i tome slično. Dok sve ostalo što Vam je potrebno se nalazi u Fažani koja je udaljena svega 3 minuta lagane vožnje.

Uz to, stan se nalazi nadomak predivnih prirodnih i uređenih plaža koje su udaljene svega 1,5 km. Uz to moramo napomenuti kako na izbor imate veliki broj uvala i plaža koje se protežu kroz 20+km razvedene obale s uređenim šetalištem i biciklističkom stazom. Na svakom koraku možete pronaći razne beach-barove kako biste osvježili za vrijeme vrućih ljetnih dana, kao i restorane koji pripremaju domaću i kvalitetnu hranu.

U kratko, riječ je izvrsnoj prilici za sve one koji traže svoj miran kutak, priliku za investicijom ili za one koji traže previ mali obiteljski dom u mirnom i sigurnom naselju nadomak svega što je potrebno za svakodnevni život, kao i odmor nakon napornog dana.

Za sve informacije, potrebne podatke ili želju za organizacijom termina razgleda stana slobodno nas kontaktirajte.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja : www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 27001

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com