ISTRA, POREČ - Moderan stan prilagođen invalidima

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  092/282-7379

Oglas je aktivan od 06.09.2023.
Oglas pregledan: 482 puta
Šifra oglasa: 5417447

Cijena:
261.250 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 52,25 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: Suteren
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 2
Garaža: Garaža
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ (okolica) - Moderan stan prilagođen invalidima

Dobrodošli u arhitektonsku simfoniju modernosti, udobnosti i luksuza - ovu zapanjujuću kvalitetnu zgradu! Bit će izgrađena iznimnom pažnjom prema detaljima, ova zgrada kombinira suvremeni stil i vrhunsku izgradnju kako bi vam pružila nevjerojatno iskustvo stanovanja.

Već na prvi pogled, ova zgrada oduševljava svojom estetikom - elegantnim linijama, atraktivnim prozorima i vrhunskim materijalima koji izražavaju sofisticiranost i suvremenost. Izgrađena s najkvalitetnijim građevinskim materijalima, ova zgrada ne samo da izgleda zapanjujuće, već pruža i trajnost i sigurnost.

Osim izvanrednog dizajna, ova zgrada nudi i nevjerojatne sadržaje za svoje stanare. Bilo da se radi o prekrasno uređenom zajedničkom vrtu ili impozantnom bazenu, ova zgrada pruža sve što vam je potrebno za opuštanje i uživanje u svakom trenutku.

Ne samo da je ova zgrada estetski zadivljujuća, već je i praktična. Sa svojim centralnim položajem, imat ćete brz pristup svim važnim sadržajima u blizini, bilo da se radi o trgovinama, restoranima ili blizini mora. Tu je i siguran parking u garaži kako biste bez brige mogli parkirati svoje vozilo.

Ova moderna luksuzna zgrada nadmašuje sva očekivanja i postavlja nove standarde za stanovanje. Kroz kombinaciju vrhunskih materijala, sofisticiranog dizajna i izvanrednih sadržaja, ova zgrada predstavlja savršenu simbiozu stila i funkcionalnosti.

Dakle, pripremite se da se uronite u bezvremensku modernost i luksuz ovog predivnog mjesta za stanovanje. Ovo je zgrada koja će vam pružiti vjerujući osjećaj sigurnosti, slobodu izražavanja stila i udobnost koju zaslužujete. Dobrodošli u vaš novi dom, gdje luksuz i vrhunska kvaliteta postaju svakodnevna stvarnost.

Dobrodošli u vašu oazu udobnosti i jednostavnosti, dobrodošli u ovaj moderni stan smješten u prizemlju impresivne novogradnje. S unutarnjom površinom od 42.10 kvadratnih metara, ovaj elegantan stan će vam pružiti sve što vam treba za uživanje u savršenom domu. Dodatno, prirodno ćete se oduševiti prostranom terasom od 20.30 kvadratnih metara koja je savršeno mjesto za opuštanje i uživanje na otvorenom.

Kada zakoračite u ovaj predivni stan, dočekat će vas prostrani dnevni boravak koji je savršeno povezan s kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući idealno mjesto za zajedničke trenutke i večere uz sve drage osobe. Ova moderno dizajnirana prostorija je puna svjetlosti i prozračnosti, stvarajući ugodnu atmosferu i pružajući priliku za opuštanje i uživanje.

Osim toga, stan sadrži jednu udobnu spavaću sobu, koja pruža privatnost i mir za vaše trenutke odmora, prostranu kupaonicu, koja je moderno uređena i opremljena s pažnjom prema detaljima.

Jedna od najvećih prednosti ovog stana je prilagođenost invalidima, što znači da je pristupačan i funkcionalan za sve potrebe. Ovo je izuzetno važno kad su u pitanju udobnost i neovisnost.

Stan također nudi jedno vanjsko parkirno mjesto za vaše vozilo, osiguravajući vam praktičnost i sigurnost i dodatno parkirno mjesto u garaži, što je idealno rješenje za osiguravanje vašeg vozila.

Ovaj moderni stan dolazi s još jednim izvanrednim bonusom - imate pristup dvjema prekrasnim bazenima, od kojih je jedan velik s površinom od 70 kvadratnih metara, a drugi manji, prilagođen djeci, s površinom od 30 kvadratnih metara. Možete zaroniti, rashladiti se i uživati u čarima vode, dok istovremeno možete uživati u 1500 kvadratnih metara uređenog vrta.

Stoga, doživite udobnost, praktičnost i ljepotu u ovom predivnom stanu. Ispunite vaše svakodnevne trenutke smirenošću i luksuzom, slobodom kretanja koje ovaj prostor pruža, a sve to u kombinaciji s raskošnom okućnicom i bazenima. Ova nekretnina je pravi dragulj, koji će ispuniti vaše želje i pružiti savršen dom za vašu budućnost.

Idealna nekretnina za investiciju u svrhu turističkog najma ili za obiteljski život.

Nekretnina je u sustavu PDV-a.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 23926

Marija Šantor
Agent s licencom
Mob: +385 92 282 7379
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga