ISTRA, POREČ - penthouse nedaleko grada

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 27.08.2023.
Oglas pregledan: 464 puta
Šifra oglasa: 5398540

Cijena:
520.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 143,35 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2025
Kat: 2
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Stan u prizemlju s vrtom 2km od mora

Na drugom katu ovog mirnog kutka, udaljenog samo 5 km od slikovitog grada Poreča i svega 2 km od prvih osvojnih plaža, smješten je ovaj zadivljujući penthouse koji pruža vrhunsku udobnost i stil.

Ovaj bezvremenski penthouse stan površine 143.35 m2 odiše luksuzom i elegancijom. Smješten na vrhu, nudi vam nevjerojatan osjećaj izdvojenosti i privatnosti. Otvoreni koncept dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje stvara bezvremenski prostor koji je idealan za opuštanje i druženje. Tri prostrane spavaće sobe pružaju svakom članu obitelji ili gostu poseban, udoban kutak. Kupaonica, dodatna ostava i wc dodaju dozu praktičnosti u ovom luksuznom prostoru.

Vaša veza s vanjskim svijetom naglašena je prekrasnom terasom koja se proteže iz dnevnog boravka. Ovdje možete uživati u panoramskim pogledima i svježem zraku, stvarajući svoj privatni raj na otvorenom.

Grijanje stana dizajnirano je kako bi osiguralo vrhunsku udobnost. Kombinacija klima uređaja i podnog grijanja na struju omogućuje vam prilagodbu temperature po vašem ukusu tijekom svih godišnjih doba.

Naravno, svaki stan ima dodijeljena dva parkirna mjesta, pružajući praktičnost i jednostavnost za vaše svakodnevne potrebe.

Ovi stanovi bit će smješteni uz rub građevinske zone, pružajući vam dodatnu dozu privatnosti i smirenosti. No, sve što vam je potrebno za ugodan život, od škola, vrtića, trgovina, dječjih parkova, igrališta, turističkih kampova do ugostiteljskih objekata, bit će nadohvat ruke.

S planiranim završetkom gradnje ljeti 2025. godine, ova nekretnina predstavlja jedinstvenu priliku za stvaranje elegantnog doma ili privlačnog iznajmljivačkog objekta, iskorištavajući njegov besprijekoran potencijal.


ID KOD AGENCIJE: 1536

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga