ISTRA, POREČ - Stan na 1.katu nedaleko mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 24.10.2023.
Oglas pregledan: 494 puta
Šifra oglasa: 5496438

Cijena:
268.415 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 76,69 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Stan na 1.katu nedaleko mora

Predstavljamo vam stan iz snova u prekrasnoj novogradnji, površine 76,69 kvadratnih metara, smješten u srcu istarske idile, udaljen svega 1,5 kilometara od obale Jadranskog mora i 6 kilometara od uzbudljivog grada Poreča.

B3 - Koraci unutar ovog stana otkrivaju prostranu i prozračnu dnevnu zonu koja objedinjuje modernu kuhinju, udoban dnevni boravak i blagovaonicu. Ovdje ćete pronaći savršen ambijent za pripremu obroka, obiteljska okupljanja i relaksaciju. Stan nudi dvije prostrane spavaće sobe, svaka stvorena kako bi pružila mir i udobnost.

Osim prostranih soba, ovaj stan dolazi s dodatnom prednošću - dvije ostave. Unutarnja ostava pruža praktično rješenje za organizaciju stvari unutar stana, dok će vanjska ostava biti vaše mjesto za sigurno pohranjivanje bicikala, sportske opreme i drugih potrepština.

Kupaonica je elegantno opremljena, stvarajući oazu opuštanja gdje možete napuniti baterije nakon napornog dana. Osim toga, stan ima pristup natkrivenoj terasi, savršenoj za uživanje u svježem zraku, bilo da je riječ o jutarnjoj kavi ili večernjem druženju s obitelji i prijateljima.

Stan će biti opremljen najsuvremenijim sadržajima kako biste osigurali udoban život. Podno grijanje će vas ugrijati tijekom hladnih zimskih dana, dok će klima uređaji osigurati ugodnu temperaturu tijekom ljetnih mjeseci. Troslojna PVC stolarija pridonosi energetskoj učinkovitosti i smanjuje troškove grijanja i hlađenja.

Imate priliku odabrati podne obloge i prilagoditi svoj dom prema vlastitim željama i stilu.

Očekuje se da će izgradnja ovog stana biti dovršena u prvom kvartalu 2025. godine. Ovo je prilika da postanete vlasnikom prekrasnog stana na idealnoj lokaciji, omogućujući vam život u blizini mora i grada Poreča, u prostranom i moderno uređenom prostoru.

ID KOD AGENCIJE: 1757

Molo Longo nekretnine
Mob: +385 51 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga