Ovaj oglas je istekao!

ISTRA, POREČ - Stan na 2.katu novogradnje

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas pregledan: 512 puta
Šifra oglasa: 5393904

Cijena:
238.210 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 65,36 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Stan na 2.katu novogradnje

Predstavljamo vam prostrani dvosobni stan koji će vas očarati svojom elegancijom i luksuzom. Smješten u prekrasnoj novogradnji, ovaj stan površine 65,36 m² nudi vam obilje prostora za udoban i sofisticiran način života.

Uđite u svijet modernog dizajna kroz prostranu kuhinju s blagovaonicom, stvarajući središte za kuhanje, obroke i druženje. Dvije prostrane spavaće sobe osiguravaju privatnost i opuštanje, dok će moderno uređena kupaonica postati vaše malo utočište za osvježenje.

Stan se također može pohvaliti korisnom ostavom površine 5,40 m², omogućavajući vam da održavate svoj prostor urednim i organiziranim. Ekskluzivno parkirno mjesto osigurava vam praktičnost i siguran smještaj za vaše vozilo.

Posebna atrakcija ovog stana je predivna terasa koja vam pruža fantastičan pogled na more. Ovo je mjesto gdje ćete moći uživati u svježem zraku, sunčevim zrakama i zapanjujućem pejzažu, stvarajući jedinstvenu atmosferu za opuštanje i druženje.

Zgrada u kojoj je smješten ovaj stan odražava suvremenu estetiku i visokokvalitetnu izgradnju. Lift vam omogućuje lagan pristup svom domu na drugom katu.

Lokacija stana je iznimno povoljna. Udaljen samo 2 km od obale, omogućava vam brz pristup prekrasnim plažama i čarima mora. Također, udaljen samo 7 km od grada Poreča, možete istražiti sve što ovaj šarmantni grad ima za ponuditi, od gastronomskih užitaka do kulturnih doživljaja.

Ukupno gledajući, ovaj prostrani dvosobni stan u novogradnji donosi vam spoj luksuza, udobnosti i prekrasnog pogleda na more. Ovdje ćete pronaći svoj dom iz snova, gdje svaki dan može postati poseban doživljaj u prekrasnom ambijentu obale.







ID KOD AGENCIJE: 1517

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com