ISTRA POREČ, stan s vrtom 500m do mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 21.07.2023.
Oglas pregledan: 696 puta
Šifra oglasa: 5342409

Cijena:
270.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 96,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2006
Kat: Suteren
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ – Namješten stan s velikim vrtom 500m od mora

Na prodaju je prekrasan kompletno namješten stan u prizemlju, smješten u Poreču, popularnom naselju kako za rezidente, tako i za turiste. Ova idilična lokacija je samo 500 metara udaljena od prvih plaža, pružajući idealno mjesto za uživanje u blizini mora.
Stan ima ukupnu površinu od 66 četvornih metara i nudi sve što vam treba za ugodan i udoban boravak. Uz stan dolazi i praktična ostava u podrumu, što olakšava odlaganje suvišnih stvari. Također, osigurano je jedno parkirno mjesto, što je velika prednost u ovom turistički posjećenom mjestu.
Jedna od ključnih karakteristika ovog stana je prostrani vrt koji prostire na čak 198 četvornih metara. Vrt nudi izvrsnu mogućnost opuštanja i uživanja na otvorenom, a posebno će vas oduševiti zimska terasa koja trenutno služi kao produžetak kuhinje. Ovo je idealno mjesto za pripremu obroka i druženje s obitelji ili prijateljima u prirodnom okruženju.
Stan se sastoji od 3 prostrane spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu. To je izvrsno rješenje za obitelji ili goste koji će uživati u potpunom komforu. Također, stan ima dobro organiziranu kuhinju i dnevni boravak, te blagovaonicu, što pruža obilje prostora za obiteljske obroke i opuštanje.
Uz već navedene karakteristike, stan ima i dodatnu kupaonicu, što je iznimno praktično za veće obitelji ili posjetitelje.
Oprema stana je vrhunska i osmišljena s posebnom pažnjom. Stan je klimatiziran putem klima uređaja u svakoj prostoriji, što omogućuje ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Za dodatnu eleganciju i stil, korištene su mramorne ploče. Ovo je dodatni element luksuza koji pridonosi cjelokupnoj atmosferi stana.
Posebna zanimljivost ovog stana je njegova funkcionalnost i opremljenost za moderni način života. U svakoj prostoriji je postavljen televizor, što će vam omogućiti opuštanje i zabavu bez obzira na to u kojem dijelu stana se nalazite.
Dodatni prostor za odlaganje u vrtu su dvije vrtne kućice, koje su praktično rješenje za spremanje vrtnog alata ili drugih sitnica.
Još jedna od izvrsnih mogućnosti koje pruža ovaj stan je potencijalna izgradnja bazena u vrtu. To bi stvorilo pravi mali raj za opuštanje i uživanje u privatnosti vlastitog vrta.
Uz sve ove pogodnosti, ovaj stan predstavlja savršen izbor za one koji traže udoban i luksuzan dom u jednom od najatraktivnijih dijelova Poreča. S obzirom na blizinu mora, plaža i ostalih sadržaja, ovo je nekretnina koja će vam omogućiti da uživate u svim čarima ovog prekrasnog istarskog gradića.



ID KOD AGENCIJE: 1362

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga