ISTRA, POREČ - Stan u prizemlju sa vrtom nedaleko mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 24.10.2023.
Oglas pregledan: 406 puta
Šifra oglasa: 5496444

Cijena:
267.960 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 76,56 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: Suteren
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Stan u prizemlju s vrtom nedaleko mora

Savršeno smješten na samo 1,5 kilometara udaljenosti od tirkiznih voda Jadranskog mora i tek 6 kilometara od čarobnog grada Poreča, ovaj elegantni stan u prizemlju, površine 76,56 četvornih metara, nudi vam priliku za kvalitetan život u predivnom istarskom okruženju.

A2 - Ovaj prostrani stan osmišljen je s posebnom pažnjom kako bi vam pružio sav komfor i funkcionalnost. Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak stvoreni su u open space konceptu, stvarajući prozračan i svijetao prostor gdje se obitelj i prijatelji mogu okupiti i uživati u zajedničkim trenucima. Stan se sastoji od dvije prostrane spavaće sobe, savršene za opuštanje, hodnika, te elegantno uređene kupaonice.

Posebno mjesto za opuštanje i druženje je natkrivena terasa, gdje možete uživati u svježem zraku i prekrasnom vremenu, bilo da priređujete piknik, čitate knjigu ili jednostavno promatrate zalazak sunca.

Ovaj stan će biti opremljen najsuvremenijim sadržajima kako bi vaš svakodnevni život bio jednostavniji i ugodniji. Podno grijanje će vam omogućiti da ostanete topli tijekom hladnih dana, dok će klima uređaji osigurati da uvijek budete ugodno rashlađeni tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Troslojna PVC stolarija osigurava energetsku učinkovitost, štedeći na troškovima grijanja i hlađenja.

Jedinstvena prednost ovog stana je mogućnost da budete aktivni sudionik u izboru podnih obloga i dodatnih detalja kako biste prilagodili svoj prostor prema vlastitim željama.

Očekujemo da će gradnja ovog objekta biti završena u prvom kvartalu 2025. godine, pružajući vam priliku da se useljavate u svoj novi dom u tom predivnom istarskom okruženju. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog elegantnog stana koji vam nudi sav udoban život i blizinu mora i grada.






ID KOD AGENCIJE: 1751

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga