ISTRA, POREČ - Stan u prizemlju samo 2km od mora - NOVOGRAD

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 17.08.2023.
Oglas pregledan: 668 puta
Šifra oglasa: 5381138

Cijena:
275.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 63,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: Suteren
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Stan u prizemlju samo 2km od mora - NOVOGRADNJA

Izuzetna prilika nudi se u obliku elegantnog stana, smještenog unutar predivnog kompleksa novoizgrađenih zgrada, sa svega četiri stana. Ova čarobna nekretnina prostire se na površini od 63 kvadratna metra, pružajući vam udoban dom u skladu s modernim standardima. Lokacija ovog stana je nevjerojatno povoljna - udaljen je svega 2 kilometra od obale Jadranskog mora, omogućavajući vam da uživate u blagodatima plaže i svježeg morskog zraka. S druge strane, udaljenost od 4 kilometra do centra grada Poreča osigurava laku dostupnost svim urbanim sadržajima.

Stan B je konceptualno osmišljen kako bi pružio udobnost i funkcionalnost. Sastoji se od ulaznog hodnika koji vodi prema glavnim prostorijama stana. U unutrašnjosti se nalaze dvije prostrane spavaće sobe, a jedna od njih ima ekskluzivan izlaz na terasu. Ova terasa će postati vaša oaza privatnosti i mira, idealna za opuštanje i osvježenje. Prostrana kuhinja s blagovaonicom i dnevni boravak integrirani su u jedinstveni otvoreni prostor, pružajući vam prostranu površinu za kuhanje, jelo i relaksaciju. Kvalitetno dizajnirana kupaonica osigurava sve potrebne sadržaje za vašu udobnost i svakodnevne potrebe.

Posebna karakteristika ovog stana je prostrana okućnica koja se prostire na čak 200 kvadratnih metara. Ovaj vrt je vaša prilika za stvaranje vlastitog malog raja na otvorenom - možete ga urediti prema svom ukusu i potrebama, stvarajući ambijent za druženje, vrtlarenje ili opuštanje u prirodnom okruženju.

Budući da je projekt u ranoj fazi, budući vlasnik ima priliku aktivno sudjelovati u odabiru materijala za podne obloge te ima fleksibilnost u oblikovanju rasporeda prostorija u skladu s vlastitim preferencijama.

Kvaliteta stanovanja dodatno se osigurava modernom izolacijom zgrade, debljine 10 centimetara, koja će vam omogućiti ugodnu temperaturu unutar stana. Svaka prostorija bit će opremljena klima uređajem koji će vam omogućiti kontrolu temperature i udobnost tijekom cijele godine.

Planirani završetak projekta predviđen je za prosinac 2024. godine, pružajući vam dovoljno vremena za planiranje i pripremu za preseljenje u svoj novi dom. Posebna povlastica za buduće vlasnike ovog stana je oslobođenje od plaćanja poreza na promet nekretnina.

Ovaj stan predstavlja jedinstvenu priliku za sve koji traže sklad između modernog stanovanja, prostrane okućnice i povoljne lokacije. Ne propustite priliku postati dio ovog projekt i osigurati si dom koji savršeno odražava vaš način života.

ID KOD AGENCIJE: 1490

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga