ISTRA, POREČ - Stan u širem centru na 1.katu

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 04.10.2023.
Oglas pregledan: 450 puta
Šifra oglasa: 5475392

Cijena:
220.400 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u kući
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 58,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2008
Kat: Suteren
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Stan u širem centru na 1.katu


NNa prodaju je šarmantan stan u srcu grada Poreča, smješten na prvom katu zgrade. Ovaj prostrani stan ima površinu od 58 četvornih metara i nudi udoban raspored prostora za udoban život.

Stan se sastoji od dobro osmišljene kuhinje s blagovaonicom, prostranog dnevnog boravka, praktičnog hodnika koji vodi do dvije udobne spavaće sobe i moderno uređene kupaonice. Svaka prostorija je pažljivo dizajnirana kako bi se osigurala funkcionalnost i udobnost, a svjetlo koje prodira kroz prozore dodatno pojačava osjećaj prostranosti.

Stanu ne pripada vrt, ali ima terasu koja vam omogućuje da uživate na otvorenom i organizirate druženja s obitelji i prijateljima. Također, možete kupiti dodatno parkirno mjesto uz nadoplatu, što će vam olakšati svakodnevni život u gradu.

Stan je prodaje kompletno namješten, što znači da se možete odmah useliti i početi uživati u udobnosti doma. Osim toga, stan se trenutno nalazi u procesu etažiranja, što jamči siguran vlasnički status.

Lokacija ovog stana je izvanredna. Nalazi se u mirnom dijelu grada Poreča, što vam omogućuje miran i opušten život, dok su gradski centar i prve plaže udaljeni samo kratkom šetnjom. Za svega 15 minuta pješice, možete istražiti bogatstvo kulture, restorana i trgovina koje Poreč nudi.

Ovaj stan na prvom katu predstavlja priliku za udoban i praktičan život u jednom od najljepših gradova na obali Istre. Ne propustite priliku da postanete ponosni vlasnik ovog šarmantnog stana u Poreču.

ID KOD AGENCIJE: 1657

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga