ISTRA, PULA, GREGOVICA - 3SS + DB obiteljski stan smješten n

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gregovica, Pula, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 07.09.2024.
Oglas pregledan: 40 puta
Šifra oglasa: 6094454

Cijena:
281.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 111,56 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, PULA, GREGOVICA - 3SS+DB obiteljski stan smješten na mirnoj lokaciji u neposrednoj blizini svog potrebnog sadržaja.

Predstavljamo ovaj visoko kvalitetan i održavan prostran stan, smješten na mirnoj lokaciji u slijepoj ulici, bez prometa i gužve. Riječ je o prostranom i komotnom stanu smještenome na 1. katu manje stambene zgrade koja se sastoji od svega 4 stana. Lokacija stana idealna ja za cjelogodišnji siguran i miran život obitelji, dok se sav potreban sadržaj nalazi udaljen na svega nekoliko koraka od stana.

Iskoristite ovu priliku i postanite vlasnikom ovog savršenog obiteljskog stana koji nudi brojne mogućnosti svojim novim vlasnicima.

OPIS STANA:
Sastoji se od ukupnih 111,56m2 stambenoga prostora, koji su iskorišteni na način kako bi svaka prostorija ispunila svoju zacrtanu ulogu, a ujedno i kako bi se osigurao maksimalan komfor tijekom boravka u stanu.

Tako se na ulazu u stan nalazi manje predvorje s prostorom predviđenim za garderobu, a koje nas zatim uvodi u dnevni prostor stana koncipiran po sistemu open space-a. Ovdje imate priliku svoje vrijeme provoditi u komotnom i prostranom dnevnome boravku, a pored kojega se nalazi blagovaonica dovoljna za cijelu obitelj i moderna te opremljena kuhinja savršena za pripremu vaših najdražih delicija.

Iz blagovaonice i kuhinje pristupa se prostranoj natkrivenoj i zatvorenoj terasi od dodatnih 35m2 koje nismo ubrojili u originalnu kvadraturu stana, što znači kako bi stan ukupno imao okvirnih 146m2 (terasa je legalizirana). Ista ova terasa predstavlja idealno mjesto za boravak tijekom cijele godine u vama najdražem društvu, a moguće ju je prenamijeniti u dodatni stambeni prostor, sukladno potrebama i željama budućim vlasnika.

Jednako tako se uz dnevni boravak smjestila prva spavaća soba, dok su ostale dvije komotne i prostrane spavaće sobe odvojene od dnevnome prostora stana i to manjim hodnikom, što osigurava mir i privatnost. Svaka spavaća soba, pa tako i dnevni boravak krasi kvalitetan hrastov parket koji odaje topli osjećaj pravog obiteljskog doma.

Uz dvije već spomenute prostranije spavaće sobe, smjestili su se prostrano kupatilo s Jacuzzijem i tuš kabinom, kao i izdvojeni gostinjski toalet.

DODATNE INFORMACIJE:
Stan je u potpunosti renoviran 2015. godine kada su promijenjene sve instalacija od struje, vode, odvodnje i interneta. A uz to bi voljeli istaknuti i kako je:

* vlasništvo stana uredno, vlasnik 1/1, bez tereta, zgrada posjeduje svu dokumentaciju, stanovi su etažirani, te je moguće kupovine kreditom.
* stan se prodaje namješten, bez privatnih stvari vlasnika.
* postavljena je kvalitetna PVC stolarija u cijelome stanu.
* na podu u dnevnome boravku i svim spavaćim sobama postavljen je prvoklasan hrastov parket, dok se u ostalim prostorijama stana nalazi visoko kvalitetna keramika.
* u kupatilu stana postavljena je visoko kvalitetna i ukrasna talijanska keramika.
* stan je u potpunosti klimatiziran.
* postavljena je kvalitetna toplinska i hidro izolacija na svim vanjskim zidovima.
* stan posjeduje jedno parking mjesto,a vlasnici trenutno u dogovoru sa susjedima koriste dva parking mjesta.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda stana, slobodno nas kontaktirajte u svakome trenutku.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 33048

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga