Istra, Pula luksuzan stan sa tri spavaće sobe, 1.red do mora

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Nova Veruda, Pula, Istarska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 30.05.2024.
Oglas pregledan: 68 puta
Šifra oglasa: 5889271

Cijena:
816.950 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Istra, Pula luksuzan stan sa tri spavaće sobe, 1.red do mora
Istra, Pula, prodaje se luksuzna novogradnja smještena između poznatog poluotoka Verudela na zapadu i atraktivne Pješčane uvale na istoku, u mirnom zaljevu s pogledom na more i Marinu za brodove - poznatu i traženu destinacija na svjetskoj nautičkoj karti
Odlična lokacija na samom brežuljku, 1.red do mora pruža savršenu ravnotežu između mirnog odmora uz more i blizine urbanog centra Pula, poznatog po svojoj bogatoj povijesti i kulturi, a koji je udaljen manje od 10 minuta vožnje.
Osim što je okružena kristalno čistim morem, panoramom koja oduzima dah i bujnom mediteranskom vegetacijom, ovaj projekt nudi i arhitektonski dizajn koji harmonično spaja suvremene trendove s tradicionalnim istarskim elementima.
Stan se nalazi u prizemlju urbane zgrade sa ukupno 36 stanova.
Neto površina stana iznosi 104,76 m2 (bez garažnog mjesta).
Stan se sastoji od hodnika s garderobom, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom i izlazom na natkrivenu terasu, tri spavaće sobe, dvije kupaonice. Dvije sobe također imaju izlaz na terasu.

Stanovi se prodaju po sistemu „ključ u ruke“ s kompletno uređenom kupaonicom (namještaj i sanitarije), podnim oblogama u svim prostorijama (keramika 1. klase, drvo, laminat), s provedenim elektroinstalacijama, ugrađenim klima uređajem, unutarnjom stolarijom, vanjskom PVC ili ALU stolarijom, protuprovalnim i protupožarnim ulaznim vratima, antenskim sustavom, UTP mrežom, te zidovima i stropovima bijele boje.

Svi materijali koji će se upotrijebiti za zidanje imaju odgovarajuće certifikate kao dokaz kvalitete prema odgovarajućim pravilnicima.

Najbliža plaža udaljena je 400 m (Pješčana uvala).
Postoji mogućnost kupnje dodatnog spremišta.
Garažno mjesto uključeno je u cijenu!
Investitor je pravna osoba u sustavu PDV-a.

Nekretnina na rijetkoj lokaciji, vrijedna pažnje!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga