ISTRA, PULA, ŠIRI CENTAR - Dva stana nadomak centra grada

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska

Telefon  095/576-8337

Oglas je aktivan od 24.05.2024.
Oglas pregledan: 144 puta
Šifra oglasa: 5882466

Cijena:
307.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 96,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: Suteren
Energetski certifikat: A+
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, PULA, ŠIRI CENTAR - Dva u potpunosti renovirana stana smješteni u privatnome dijelu prizemlja manje stambene zgrade.

Riječ je o dva vrhunski renovirana stana smještenim u privatnome dijelu manje starije ali održavane zgrade, koja se sastoji od sveukupno 4 stambene jedinice. Ono što ove stanove čini zanimljivima nije samo njihovo uredno stanje nego i njihova lokacija. Naime riječ je o lokaciji savršenoj za miran i siguran obiteljski život, nadomak svog potrebnog sadržaja. Uz to, ova lokacija odgovara svim zahtjevima potrebnim za razvoj posebne turističke ponude u vidu privatne investicije sa sigurnim povratom na uloženo.

Tako se na svega nekoliko koraka od stana nalazi nezaobilazni Rimski Amfiteatar poznatiji kao Pulska Arena, zatim su tu i poznati Giardini kao centar grada, brojne trgovine miješane i specijalizirane robe, doktori, škole, vrtići, brojni parkovi, tržnica, kafići i restorani. Ono što smatramo kao prednost je kako se stanovi nalaze na blago izoliranoj lokaciji izvan strogoga centra grada, što znači kako su udaljeni od gužvi, buke i velikoga broja ljudi, što zasigurno boravak čini značajno ugodnijim i kvalitetnijim.

OPIS STANOVA:
Kako je riječ o dvije stambene jedinice, njihova ukupna stambena površina iznosi 96 m2. Manji stan se nalazi u prizemlju, dok se veći stan nalazi odmah iznad manjega, te posjeduje privatno stubište uz pomoć kojega se stanu pristupa. Ukratko, riječ je o dvije stambene jedinice istoga vlasnika koje su bile u potpunosti renovirane krajem 2023. godine.

Manji stan smješten u prizemlju proteže na ukupnih 32 m2, te je zapravo riječ o studio apartmanu. Ovaj i više nego komotan apartman uključuje u potpunosti novu modernu kuhinju s rustikalnim detaljima koja je opremljena s novim i modernim aparatima. Zatim tu se smjestio i komotan dnevni boravak koji se ujedno koristi i kao spavaća soba uz pomoć visoko kvalitetnog kauča na razvlačenje. Isti stan posjeduje i veću kupaonicu s walk-in tušem.

Ono što je vidljivo već na samome ulazu u stan jest kako su vlasnici tijekom renovacije pazili na svaki detalj i kako su koristili visoko kvalitetne materijale. Tako stanove krasi brački kamen, zatim postavljena visoko kvalitetna keramika sa zanimljivim rustikalnim dezenom, kvalitetan parket od hrasta, nova PVC stolarija koja boravak u stanu čini značajno ugodniji i jednostavnijim tijekom cijele godine.

Veći stan smješten je odmah iznad manjeg stana, a kojemu se pristupa uz pomoć privatnog vanjskog stubišta. Isti se sastoji od ukupnih 64m2 stambenoga prostora. Ulazom u stan prvo nas dočeka osunčano predvorje koje se ujedno koristi i kao zatvorena zimska terasa idealna za boravak tijekom cijele godine. Dalje se stambeni prostor stana dijeli na dva dijela, dnevni dio i spavaći dio.
U dnevnome prostoru smjestila se kvalitetna drvena kuhinja, blagovaonica i veći dnevni boravak. Uz kuhinju nalazi se manja kupaonica, dok se iz dnevnoga prostora proteže pristup prema dvije spavaće sobe, od kojih jedna predstavlja master spavaću, a druga manju dječju spavaću sobu.

Veći je stan novom odlukom vlasnika kategoriziran i trenutno se iznajmljuje tijekom turističke sezone. Vlasnici već sada bilježe izvrsne ocjene na bookingu i visoku razinu zadovoljstva njihovih gostiju. Visoka razina kvalitete u uređenju interijera, i svih provedenih radova, kao i atraktivna lokacija ovaj stan čine izuzetno popularnim među brojnim posjetiteljima, što omogućuje sigurno samofinanciranje nekretnine kroz ostvarene prihode.

DODATNE INFORMACIJE:
* Stanovi se prodaju u potpunosti namješteni
* Kompletna adaptacija provedena je 2023. godine
* Postavljena je visoko kvalitetne keramika na podovima, kao i jednako kvalitetan hrastov parket u spavaćim sobama.
* Postavljena je nova PVC stolarija s roletama i komarnicima na svim prozorima.
* Obnovljene su sve instalacije struje, vode, odvodnje i interneta.
* Grijanje je omogućeno putem pametnih inverter klima uređaja.
* Obnovljena fasada obložena je luksuznim bračkim kamenom što dodaje na posebnom izgledu nekretnine, kao i što utječe na buduće jednostavnije održavanje.
* Oba stana su fizički odvojeni od ostatka zgrade, što im daje karakteristike samostalne i privatne kuće.
* Vlasništvo stanova je uredno, vlasnik 1/1.
* Stanove je moguće i povezati u jednu cjelinu, što vama kao budućim vlasnicima ostavlja dovoljno prostora za dodatnu personalizaciju prostora
* Postoji mogućnost privatnog parking mjesta u blizini stana.

OPIS LOKACIJE:
Kako je riječ o širem centru grada Pule, kao budući vlasnici ove nekretnine imate priliku uživati u miru i tišini dok se i dalje nalazite na svega nekoliko koraka od užurbanog i aktivnog centra grada, koji sadrži sve što je potrebno za siguran i miran obiteljski život ili duži boravak u stanovima.
Osim uobičajenoga poput, kafića, restorana i trgovina, tu se već na samo 2 minute hoda od stana nalazi se nezaobilazan Rimski Amfiteatar, na 5 minuta hoda Giardini, na 6 minuta tržnica, na 3 minute šetnjice kroz grad, na 1 minutu brojni uređeni parkovi, zatim autobusni kolodvor i mnogi drugi. Ova lokacija jednostavno nudi savršenu kombinaciju mirnog života i pristupačnosti svim potrebnim uslugama, a što je idealno i za razvoj vrhunskog turističkog proizvoda.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda stanova i njihove lokacije slobodno nas kontaktirajte!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 30601

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga