ISTRA, UMAG - Luksuzno adaptirana dva stana s pogledom na mo

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Umag, Istarska

Telefon  095/576-8337

Oglas je aktivan od 25.05.2024.
Oglas pregledan: 128 puta
Šifra oglasa: 5883808

Cijena:
560.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 130,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2014
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, UMAG - Luksuzno renovirana dva stana, smješteni u manjoj zgradi novije gradnje s predivnim pogledom na more, zalazak sunca i Alpe.

Ponosno predstavljamo ove visoko luksuzne i kvalitetne stanove smještene u manjoj zgradi novije gradnje. Riječ je o mirnoj lokaciji idealnoj za siguran i miran obiteljski život ili kao idealnoj opciji za turističku rentu sa sigurnim povratom na investiciju. Stanovi se nalaze na 1. katu zgrade koja se sastoji od svega 5 stanova, a lokacijski su stanovi udaljeni na deset minuta vožnje od strogoga centra grada Umaga, kao i 4 minute vožnje od predivnih uređenih plaža.

OPIS STANOVA:
Manji stan veličine 61m2 sastoji se od dvije komotne spavaće sobe (jedne veće i jedne manje), prostrane kupaonice, moderne i u potpunosti opremljene kuhinje, prostrane blagovaone i komotnog dnevnog boravka s izlazom prema natkrivenoj terasi s pogledom prema moru.

Veći stan veličine 79m2 stambenoga prostora, sastoji se od moderne i opremljene kuhinje, odvojene prostrane blagovaone i komotnog dnevnog boravka, koji također posjeduje pristup prema natkrivenoj terasi od 6m2 s predivnim pogledom na more, zalazak sunca i Alpe. Uz to stan se sastoji i od prostrane moderne kupaonice, te 3 spavaće sobe, od čega su dvije veće spavaće sobe s bračnim krevetom dok je treća soba dječja soba s krevetom na kat. Svaka soba posjeduje veliki novi klizni ormar i rasvjetu na daljinski upravljač.

DODATNE INFORMACIJE:
Riječ je o stanovima koji su u potpunosti renovirani od strane vlasnika kao privatne obiteljske nekretnine, što daje sigurnost budućim vlasnicima kako su korišteni jedni od najkvalitetnijih materijala i jedna od najboljih dizajnerskih rješenja. Svaka je prostorija u stanu maksimalno iskorištena kako bi se osigurala ciljana razina luksuza i komoditeta.
Uz radove koji su se ticali potpune obnove svih instalacija, od struje, vode, odvodnje i interneta, postavljena je i nova stolarija koja boravak u stanu čini značajno ugodnijim, visoko kvalitetna podna keramika, a uz sve to postavljen je i kompletno novi te visoko kvalitetni namještaj. U svakome stanu postavljeni su i novi pametni klima uređaji s inverterom uz pomoć kojih je stanove moguće grijati i hladiti. Uz to, veći stan posjeduje i dimnjak s mogućnosti postave peći na pelete ili drva.

* Stanovima pripadaju i dva parkirna mjesta te ostava u podrumskom dijelu zgrade.
* Oba stana se prodaju potpunosti namješteni.
* Vlasništvo na oba stana je uredno. 1/1, dok zgrada posjeduje svu potrebnu dokumentaciju.
* Stanovi se prodaju isključivo zajedno.

U kratko, riječ je o stanovima koji vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. Ono što ih izdvaja od ostalih stanova na ovoj lokaciji jest činjenica kako je jedan stan uvijek moguće koristiti kao privatnu nekretninu, a drugi koristiti kao nekretninu za turistički najam čime je osiguran povrat na uloženo. Jednako tako sukladno potrebama budućih vlasnika moguće je i oba stana iznajmljivati kako bi se osigurao veći i brži povrat od investicije.

Za više pitanja, potrebnih dodatnih informacija, kao i želju za organizacijom termina razgleda stanova i upoznavanje njihove lokacije, slobodno nas kontaktirajte!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 30639

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga