ISTRA, VALBANDON - 1SS+DB Stan nadomak plaža

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 30.05.2024.
Oglas pregledan: 108 puta
Šifra oglasa: 5889232

Cijena:
165.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 59,01 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2010
Kat: 1
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, VALBANDON - 1SS+DB komotan stan, smješten na mirnoj lokaciji nadomak predivnih uređenih šetnjica i plaža.

Predstavljamo kvalitetan stan smješten u mirnome dijelu Valbandona, nadomak predivnih uređenih plaža i jedne od najljepše šetnjice na ovome dijelu Istarskoga poluotoka. Riječ je o stanu koji se nalazi u manjoj stambenoj zgradi smještenoj u tihoj i mirnoj ulici, a sve što je potrebno za miran i siguran svakodnevni boravak nalazi se u neposrednoj blizini stana.

OPIS STANA:
U mirnom rubnom djelu turističkog naselja Valbandon smjestio se ovaj kvalitetan stan na prvome katu manje stambene zgrade, a sastoji se od 59 m2 ukupne stambene površine. Ono što ovaj stan čini zanimljivim jest činjenica kako posjeduje svoj vlastiti i privatni ulaz direktno s parkirališta zgrade, a gdje nas prvo dočekuje hodnik sa stubištem koje pripada isključivo stanu, a koje budući vlasnici mogu jednostavno iskoristiti kao dodatni prostor za spremišta i garderobu. Zatim, pristupom stubištem na privatni dio etaže gdje se stan i nalazi smjestilo se predsoblje koje odvaja prostor stana u dva dijela, privatni spavaći i dio namijenjen dnevnome životu.

U dnevnome prostoru stana koji je koncipirao kao open space prostor bez pregradnih zidova, smjestila se kuhinja s blagovaonicom, kao i komotni dnevni boravak. Ono što bi moglo zanimati mnoge jest kako je u dnevnome boravku, zbog visokih stropova izvedena galerija koja daje dodatni korisni prostor, a budući vlasnici imaju priliku isti iskoristiti prema svojim potrebama i željama. Moramo istaknuti i komotnu terasu kojoj se pristupa iz dnevnoga prostora stana, a koja je idealna za opuštanje nakon aktivnoga dana.

U privatnom, odnosno spavaćem dijelu stana nalazi se prostrana kupaonica, kao i jedna komotna spavaća soba. Stanu pripadaju i 2 parking mjesta koja se nalaze na označenom parkiralištu ispred zgrade.

DODATNE INFORMACIJE:
Riječ je o stanu koji je izuzetno dobro očuvan i opremljen kvalitetnim materijalima, kao i modernim sadržajima.
* Stan posjeduje podno grijanje na struju u dnevnom boravku i kupaonici, a postavljen je klima uređaj koji se koristi za hlađenje i grijanje prostora.
* Postavljena su sigurnosna vrata i kvalitetna PVC stolarija.
* S obzirom na dobru orijentaciju stana, sve su prostorije obogaćene prirodnim svjetlom.
* Vlasništvo stana je uredno.

OPIS LOKACIJE:
Stan je udaljen svega 1500 metara od predivnih uređenih plaža, koje se protežu uz uređenu šetnjicu sve do Fažane i Peroja. Iste šetnjice i plaže nude svojim posjetiocima brojne dodatne sadržaje, poput brojnih beach barova, restorana i drugog zabavnog sadržaja na moru. Što jednostavno znači kako imate priliku svoj boravak provoditi uživajući u blagodatima čistoga i svježega mora s predivnim pogledom prema Brijunskome otočju uz pokoju čašu vašeg najdražeg koktela.

Moramo istaknuti kako se stan nalazi na izuzetnoj lokaciji, udaljen je od velikih gužvi i buke, omogućavajući vam da uživate u blagodatima mirne i ugodne atmosfera dok se i dalje nalazite u blizini svog sadržaja kojega nudi gradski stil života. Tako se:
* na 700 m od stana nalazi prva trgovina,
* prvi cijenjeni restoran nalazi udaljen na svega 350 m od stana.
* stanica redovnog gradskog prijevoza nalazi udaljena na svega 200 m od stana.
* na svega 8 km nalazi centar grada Pule.
* na svega 2,5 km nalazi centar nezaobilazne Fažane.

U kratko riječ je o idealnoj prilici za sve one koji traže vlastiti \"kutak maloga raja\", kao i za sve one koji traže idealnu nekretninu za sigurnom investicijom u vidu turizma. Za sva dodatna pitanja, potrebe informacije ili želju za organizacijom termina razgleda stana i njegova lokacije slobodno nas kontaktirajte s povjerenjem.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja : www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 30806

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga