ISTRA, VALBANDON - Kvalitetan obiteljski 3SS+DB stan u prize

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 19.06.2024.
Oglas pregledan: 84 puta
Šifra oglasa: 5911614

Cijena:
285.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 88,23 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2012
Kat: Suteren
Energetski certifikat: A
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ISTRA, VALBANDON - Komotan obiteljski stan smješten u prizemlju novije zgrade, udaljen svega nekoliko kratkih minuta od uređenih plaža i šetnjica.

Ponosno predstavljamo ovaj visoko kvalitetan i komotan obiteljski stan smješten u prizemlju manje novije zgrade, na svega 4 minute lagane vožnje od uređenih plaža i predivnih dugih šetnjica uz more. Stan je smješten na lokaciji idealnoj za siguran i miran obiteljski život s obzirom na to kako se sav sadržaj potreban za svakodnevni život nalazi neposrednoj blizini, što ga čini idealnim za cjelogodišnji boravak, zatim i kao idealna opcija vlastite ljetne destinacije ili kao opcija za investiciju u vidu turističkog najma sa sigurnim povratom na uloženo.

OPIS STANA:
Stan se nalazi u prizemlju manje stambene zgrade koja se sastoji od sveukupno 4 stambene jedinice, a riječ je o stanu od sveukupno 88,23 m2 stambene površine.
Na ulazu u stan smjestilo se predvorje koje odvaja prostor stana na dva dijela, privatni spavaći i dio namijenjena dnevnome životu i zabavi. Tako dio namijenjen dnevnome životu koncipiran je po sistemu \"open space\" prostora bez pregradnih zidova, a u kojemu imate priliku svoje vrijeme provoditi u većem i komotnijem dnevnome boravku s pristupom prema privatnoj natkrivenoj ljetnoj terasi. Pored dnevnoga boravka se smjestila i prostrana blagovaonica dovoljna za cijelu obitelj, kao i moderna te u potpunosti opremljena kuhinja.
Privatni dio stana sastoji se od 2 kupaonice, kao i 3 komotne spavaće sobe od kojih jedna posjeduje pristup prema terasi skrivenoj na stražnjem dijelu zgrade, a s koje se proteže pristup prema okućnici zgrade.

Stanu pripada i spremište u hodniku zgrade (4,94m2), kao i 2 parking mjesta koja se nalaze s prednje strane zgrade, te i dio vrta.

DODATNE INFORMACIJE:
* Stan je moderno opremljen i kao takav se prodaje, a što znači kako vam je za useljenje potrebna samo vaša putna prtljaga.
* Ugrađena je kvalitetna vanjska PVC stolarija s troslojnim staklom.
* Grijanje je osigurano s pomoću peći na pelete postavljene u dnevnome prostoru stana, dok se za hlađenje koriste pametni inverter klima uređaji.
* Vlasništvo stana je uredno, bez financijskog tereta, zgrada posjeduje svu dokumentaciju (moguća kupovina kreditom)

Riječ je o idealnoj prilici za sve one koji su u potrazi za vlastitom oazom mira, kao i za sve one koji traže idealnu i rijetku priliku za investicijskom nekretninom sa sigurnim povratom na uloženo.

OPIS LOKACIJE:
Stan je smješten na mirnoj lokaciji bez puno prometa i buke, dok se uz to i dalje nalazi u neposrednoj blizini svog sadržaja potrebnog za svakodnevni život. Tako se na već svega 1 minutu vožnje od stana nalazi tržnica, na 2 minute ljekarne, na 4 minute brojne trgovine, a na 5 minuta škole, doktori, vrtići i tome slično.
No, ova lokacija svojim budućim vlasnicima osim mira, privatnosti i jednostavnosti boravka nudi i druge značajne sadržaje kao što su uređene plaže s brojnim popratnim aktivnostima koje su udaljene svega 4 minute lagane vožnje od stana. S plaža se pruža predivan pogled prema otočju Brijuni, a pored kojih se proteže i uređena šetnjica, kao i biciklistička staza idealne za opuštanje nakon aktivnoga dana. Ista šetnjica i biciklistička staza povezuju brojna naselja i gradove, kao što su Štinjan, Valbandon, Fažana i Peroj. Na istoj plaži imate priliku opustiti se u brojnim beach-barovima i vrhunskim restoranima, zatim se zabaviti možete na brojnim igralištima za nogomet, odbojku na pijesku, košarku, kao i teniskim terenima. A moramo još istaknuti kako se na istoj lokaciji nalaze brojne i prostrane zelene površine idealne za obiteljske piknike i zabavu.

Ukratko ovaj stan svojim budućim vlasnicima nudi savršenu kombinaciju svog sadržaja koji upotpunjuje vaš boravak, te ga čini jedinstvenim, Iskoristite ovu priliku i postanite vlasnik vrhunskog stana smještenog na idealnoj lokaciji.

U blizini stana se još nalazi:
* Fažana (centar) - 4 km
* Pula (centar) - 5,5 km
* Aerodrom Pula - 9,5 km

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda stana i njegove lokacije slobodno nas kontaktirajte!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja : www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 31271

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga