KASTAV- novouređen stan u staroj jezgri grada Kastva

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kastav, Primorsko-goranska

Telefon  091/530-4655, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 23.11.2023.
Oglas pregledan: 351 puta
Šifra oglasa: 5541441

Cijena:
258.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 80,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 1939
Kat: 1
Broj parkirališnih mjesta: 3
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

RIJEKA, KASTAV - novouređen stan u staroj gradskoj jezgri

Posredujemo u prodaji svijetlog, toplog i prozračnog stana u staroj jezgri grada Kastva, na rijetkoj i uvijek traženoj lokaciji.

Potpuno adaptiran i opremljen stan površine 56 m2 sastoji se od ulaznog dijela, kuhinje sa zatvorenom lođom, dnevnog boravka, spavaće sobe, velike kupaonice, pripadajućeg spremišta i parkirnog mjesta na korištenje.
U naravi funkcionira kao dvoetažni stan jer iz dnevnog dijela stepenište vodi u potkrovlje veličine 25 m2 koje mu pripada na korištenje.

Unazad par godina stan je u potpunosti rekonstruiran počev od vanjske i unutarnje stolarije, krovnih prozora, podnih i zidnih obloga, te kupaonice, stoga nije potrebno apsolutno nikakvo ulaganje.
Grijanje u stanu riješeno je sa peći na pelete, električnim radijatorima i klima uređajima.

Blizina svih važnih sadržaja kao što su pošta, trgovina, banka, škola, vrtić, trgovački centar.

Ovaj stan nudi ne samo prekrasan obiteljski život nego i izvanrednu priliku za investiciju. Svi elementi koji čine ovu nekretninu tako posebnom čine je vrijednim ulaganja. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog lijepog stana na jednoj od traženijih lokacija u okolici Rijeke.

Ovaj stan preporučuje agent nekretnina!

Uz stručno savjetovanje agencijska usluga podrazumjeva provjeru kompletne vlasničke dokumentacije, izradu svih potrebnih pravnih akata za uknjižbu novog vlasnika u zemljišne knjige.

Odlučite li se za nas, agencija Dux nekretnine će vam sa zadovoljstvom pomoći u prijenosu računa za režijske troškove struje, vode i komunalnih usluga na vaše ime.

Grad Kastav s Kastavštinom sinonim je za bogatu povijest, geografsku raznolikost, zanimljivu arhitekturu i jedinstvenu turističku ponudu!
Smješten \"ponad mora, kano soko\", kako kaže pjesnik, sličan svim primorskim gradićima, a opet različit; s dušom u kamenomu gnijezdu, dovoljno širokom za sve koji su spremni doživjeti ga u njegovoj cjelini.
Kao mnogi gradovi na susretištu Srednje Europe i Mediterana i Kastav ima bogatu tradiciju i prepoznatljiv identitet. Tijekom svoje povijesti Kastav je bio upravno, ekonomsko i kulturno središte Istre i Primorja; bio je i ostao rasadnikom narodne svijesti pa je, čak i kada su se u okolici počeli razvijati gradovi danas daleko veći od njega, uspio sačuvati autonomiju, jezik i običaje.
U davna se vremena Kastavština protezala sve do obronaka Učke, a za Kastavsku su se gospoštiju otimala mnoga feudalna gospoda. O veličini i značaju Kastva ranijih stoljeća danas svjedoči i stara gradska jezgra opasana srednjovjekovnim gradskim zidom s devet kula, smještena na brijegu visokome 365 metara, koja je bila i ostala središtem cijele Kastavštine.
Obilježja su Kastva i međunarodne manifestacije Kastafsko kulturno leto, Festival gitare i Kastav Blues Festival, koji gostovanjima brojnih svjetski poznatih umjetnika ljeti privlače tisuće posjetitelja iz Hrvatske i inozemstva.
Uz Kastav se vezuju i tradicionalni praznik mladoga vina – Bela nedeja, zatim karnevalsko veselje koje svake godine počinje na Antonju, 17. siječnja, susreti puhačkih orkestara, harmonikaša i vinara, bogat izložbeni program i izvrsni restorani u ugodnome ambijentu staroga grada i okolice te još mnoštvo drugih zanimljivosti.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 25812

Bojan Grubješić
Agent s licencom
Mob: +385 91 530 4655
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

DUX Rijeka
Mob: +385 91 516 5017
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga