Komforan Stan Korčuli: Idealna Lokacija i Spreman za Useljenje

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Korčula, Dubrovačko-neretvanska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 15.09.2024.
Oglas pregledan: 40 puta
Šifra oglasa: 6104329

Cijena:
135.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Komforan Stan Korčuli: Idealna Lokacija i Spreman za Useljenje
Stan u potpunosti namješten, sa balkonom i parkingom, 33,47 m2, Korčula

U mirnom dijelu Korčule smjestio se stan od povrsine 30m2, namješten svim potrebnim aparatima i namještajem.
Sastoji se od jedne udobne spavaće sobe, kuhinje koja je spojena s dnevnim boravkom, kupaonice i balkona površine 5,73 m², koji pruža dodatni prostor za opuštanje na otvorenom.

Uz stan dolazi i pripadajuće parkirno mjesto (nkp 3,25 m2), što je velika prednost osiguravajući uvijek dostupan parking.

Lokacija ovog stana idealna je za one koji žele uživati u svim čarima života na otoku Korčuli. Smješten samo 20 minuta hoda od povijesnog starog grada Korčule, te omogućava brz i jednostavan pristup kulturnim znamenitostima, restoranima i trgovinama. Osim toga, more je udaljeno svega 10 minuta hoda.

U neposrednoj blizini nalazi se i gradski bazen, što je idealno za ljubitelje plivanja, te dječji park, savršen za obitelji s djecom. Blizina autobusne stanice omogućava lako povezivanje s ostalim dijelovima otoka, što čini ovu lokaciju izuzetno praktičnom za svakodnevni život.

Ovaj stan predstavlja idealnu priliku za one koji traže udoban i praktičan životni prostor u jednom od najljepših dijelova Korčule.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga