KOMFORAN STAN NA TOP LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 222 puta
Šifra oglasa: 5796748

Cijena:
312.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 78,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2018
Energetski certifikat: A
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Fažana je prelijepo malo ribarsko i turističko mjesto koje je poznato kao odredište za odlazak u Nacionalni park Brijuni. Smještena na jugozapadnoj obali Istarskog poluotoka, okrenuta prema moru i predivnom otočju Brijunskog arhipelaga. Općina Fažana posjeduje sve potrebne popratne sadržaje za život, te domicilnom stanovništu i njenim posjetiteljima kroz godine pruža sve više sadržaja i zapanjujućih prirodnih ljepota, što opravdava status jedne od najpoželjnijih turističkih destinacija u Republici Hrvatskoj, također veoma pogodna za cjelogodišnje obiteljsko stanovanje.

Upravo u Fažani nalazi se ovaj komforan stan na odličnoj lokaciji na samo 200 metara od centra u prizemlju površine 78 m2.
Stan posjeduje 2 označena parkirna mjesta u okviru okućnice zgrade, nalazi se u novijoj zgradi od sveukupno 6 stanova, zgrada je smjestena na veoma mirnom mjestu u sporednoj ulici sa jako puno dnevnog svijetla. Stan se sastoji od ulaznog predprostora, prostranog kupatila i zasebnog toaleta za goste, hodnika sa rucno rađenim kliznim ormarom veoma pogodnim za pozamašnu količinu stvari, dvije idealno orjentirane i osvjetljene spavaće sobe, velikog dnevnog boravka sa prostorom za ručanje kroz koji se pristupa zasebno odvojenoj kuhinji i predivnoj lođi u prizemlju na kojoj budući vlasnik može sa svojim najmilijima uživati u opuštajućim trenutcima dana. Stan je opremljen kvalitetnom PVC stolarijom, termo fasadom debljine 10 cm, unutarnjom i vanjskom jedinicom klima uređaja, mogućnost grijanja na drva ili pelete, nudi mogućnost i drukčijeg rasporeda posto su većina zidova u stanu pregradni te se budući vlasnik može pozabaviti sa rasporedom istog. Velika prednost ovog stana je njegova lokacija u mirnom djelu mjesta, a opet blizu svih popratnih sadržaja škole, vrtića, pošte, trgovine, parka, šetnice, predivnih plaža, restorana itd.

Navedeni stan zbog svoje površine, oblika i nezamjenjive lokacije predstavlja veoma atrktivnu nekretninu za budućeg vlasnika pogodnu za ugodan obiteljski cjelogodišnji boravak ili nudi mogučnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošču iznajmljivanja istog i veoma brzom povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga