KOMFORAN STAN U CENTRU GRADA ZA RENOVACIJU I INVESTICIJU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.08.2024.
Oglas pregledan: 225 puta
Šifra oglasa: 6073300

Cijena:
259.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 125,00 m²
Grijanje: Plinske peći
Detalji o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta: bez parkirnog mjesta
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

U samome centru grada smješten je komforan stan površine 125 m2 na drugome katu stambene zgrade. Stan se sastoji od predsoblja kuhinje, kupaonice, hodnika, dva balkona, pet spavaćih soba i toaleta te potražuje adaptaciju. Opremljen je sa dvije jedinice klima uređaja, a posjeduje i priključak za plin na ulazu u stan. Brojila struje i vode su zasebna i planirani su radovi na fasadi zgrade.
Lokacija je idealna obzirom da se nalazi u centru grada i tik do svih popratnih sadržaja, tržnice, apoteke, banke, škole, vrtića, restorana, kafića itd. te budućem vlasniku pruža mogućnost renovacije u jedan veliki ili više apartmana ili pak soba za najam što bi ovu nekretninu činilo izuzetno profitabilnom.

Navedena nekretnina predstavlja veoma atrakivnu investiciju obzirom da je smještena u strogom centru grada te svojom površinom pruža mogućnost za renovacijom i preinakom te bavljenjem ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, što bi znatno ubrzalo povrat uloženih sredstava ili uživanja pak uživanje u istoj za svakodnevni obiteljski život blizu svih popratnih sadržaja.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga