Kompletno renovirani stan u Tribunju, 39 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Tribunj, Vodice, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 31 puta
Šifra oglasa: 6106390

Cijena:
149.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Kompletno renovirani stan u Tribunju, 39 m2

Kompletno renovirani stan u Tribunju, 39 m2

Stan se smjestio je u mirnom dijelu Tribunja, na prvom katu zgrade s ukupno dva kata. Stan se prostire na 39 m², od čega 29,61 m² čini stambeni prostor, dok ostatak od 9,02 m² pripada prostranoj natkrivenoj terasi, idealnoj za opuštanje i uživanje u vanjskom prostoru.

Kompletno renoviran 2023. godine, ovaj stan nudi sve sadržaje i kvalitetne materijale. U sklopu renovacije, stan je opremljen novim pločicama, stolarijom, instalacijama struje i vode, kao i novim kupatilom i kuhinjom. Ugrađeni su komarnici, postavljene su nove klime i novi namještaj, što čini ovaj stan potpuno spremnim za useljenje. Stan nikada nije bio iznajmljivan i u odličnom je stanju.

Stan se sastoji od ulaznog prostora, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, kupatila, spavaće sobe i natkrivene terase koja pruža dovoljno prostora za ugodne trenutke na otvorenom i uživanje u popodnevnoj hladovini.

Parking prostor je dostupan u blizini zgrade, a susjedstvo je mirno i tiho zahvaljujući slijepoj ulici u kojoj se zgrada nalazi, što osigurava minimalnu buku od prometa.

Stan se nalazi samo 10 minuta pješice od plaže i marine, dok su svi potrebni sadržaji u neposrednoj blizini.

Vlasništvo je uredno, što omogućuje brzu i jednostavnu kupoprodaju.

Slobodno nas kontaktirajte za razgledavanje!

Prostorni položaj Tribunja veoma je povoljan za razvoj turizma, jer se nalazi u blizini nacionalnih parkova Krka i Kornati, parka prirode Vransko jezero, posebnog rezervata Prukljansko jezero i zaštićenog krajolika Donja Krka. Od kulturnih resursa uz povijesnu graditeljsku cjelinu Tribunja u neposrednoj blizini ističu se i povijesne urbane cjeline Vodica, Šibenika i Skradina, te značajna arheološka područja u skradinskom području. Geografski položaj i posebnosti kopnenog i poluotočnog dijela stare jezgre sadržajem udovoljavaju svim potrebama stanovnika.

Naselja u blizini: Pirovac, Tisno
Gradovi u blizini: Vodice, Šibenik

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga