LUKSUZNA TRI STANA SA BAZENOM I POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bregi, Matulji, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 29.05.2024.
Oglas pregledan: 156 puta
Šifra oglasa: 5888220

Cijena:
570.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 154,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 2
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Matuljismješteni su 8km zapadno od Rijeke, iznadOpatije 2km. Matulji su poznati i kao ''vrata“Kvarnera. Idilični Matulji predstavljaju spoj plavog Kvarnera i zelene Učke. Ovdašnji vidici su jedni od najljepših što postoje, pružajući pogled na cjelokupno plavetnilo Kvarnera uokvireno u ljupki zeleni okvir.

Na zelenim obroncima iznad Matulja i Opatije u Bregima prodajemo luksuzni stan u visokokvalitetnoj novogradnji suvremenog dizajna od 154 m2 stambenog prostora.

U stambenoj zgradi od pet stanova, luksuzni stan od 90 m2 smješten je u prizemlju na atraktivnom i mirnom dijelu sa panoramskim pogledom na Rijeku, otok Krk, Cres. Ovaj prostrani stan sastoji se ulaznog predprostora, dvije spavaće sobe, još jedne prostrane spavaće sobe sa vlastitom kupaonicom, kuhinje sa blagovanicom i dnevnog boravka open space prostorom i izlazom na natkriveni balkon. Prostrani balkon ima i ljetnu kuhinju, prostor za ručavanje te uživanje u panoramskom pogledu.

Stan ima kategorizaciju te mogućnost turističkog iznamljivanja.

U prizemlju nalazi se i studio apartman te jednosobni stan sa dnevnim boravkom.

Stan se prodaje kompletno namješten sa svim namještajem, kuhinjskim elementima i apapratima.

Uređivani su po visokim standardima, PVC stolarija, visokokvalitetna moderna kuhinja sa svim aparatima, epoksidni podovi. Na uređenoj okućni koja je na korištenje nalazi se opremljeno dječje igralište, sauna sa tušem, bazen sa sunčalištem. Grijanje i hlađenje je putem klima uređaja na solarnu elektranu. Na okućnici stanu pripadaju i dva parkirna mjesta.

Navedena nekretnina zbog svoje lokacije, kvalitete, površine, sadržaja, i pogleda na more predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, što bi znatno ubrzalo povrat uloženih sredstava ili uživanja u istoj za luksuzan obiteljski život.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga