Ovaj oglas je istekao!

Luksuzni Stan Penthouse S3/A: Oaza Elegancije na Otoku Čiovu

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Čiovo, Trogir, Splitsko-dalmatinska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 48 puta
Šifra oglasa: 5907392

Cijena:
377.792 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-3.5 sobni
Tip gradnje: novogradnja
Ulica: Planikovica

Opširnije o oglasu

Luksuzni Stan Penthouse S3/A: Oaza Elegancije na Otoku Čiovu
Luksuzni Stan Penthouse S3/A: Oaza Elegancije na Otoku Čiovu

Zakoračite u svijet vrhunske udobnosti i stila s ovim prekrasnim stanom na otoku Čiovu, u predjelu Planikovica gdje se udobnost, praktičnost i elegancija stapaju u jedinstveno iskustvo življenja.
Dvojna zgrada u novogradnji sastoji se od ukupno 6 stanova, a svi stanovi osvajaju svojom prostranošću i sofisticiranim dizajnom, pružajući idealan prostor za opuštanje i uživanje u svakom trenutku.
Stan S3/A PENTHOUSE smješten je na 2. katu, s neto obračunskom površinom od 118,06m2, što uključuje: ulazni prostor,hodnik, dnevni boravak/kuhinja/blagavaonica, kupaonica 1, kupaonica 2, kupaonica 3, soba 1, soba 2, soba 3, balkon 1,2,3,4. Koeficijent za obračun balkona je 0,50. Krovna terasa je površine 82,74m2, sa koef. 0,25=20,86m2. Tlocrt stana nalazi se u galeriji fotografija.
Uživajte u privatnom osjećaju rajskog vrta uz bazen površine 28m2, dok vam osigurano vlastito vanjsko parkirno mjesto pruža praktičnost i sigurnost.
Svi sadržaji koje vam trebaju nalaze se na dohvat ruke na otoku Čiovu: trgovine, škole, vrtići, pošta, igrališta i restorani, dok će vam prekrasne plaže i mediteranska atmosfera ovog otoka očarati dušu.
Stan postavlja novi standard u udobnosti, praktičnosti i eleganciji, pružajući bogatu ponudu sadržaja u blizini Zračne luke Split i neposredne blizine UNESCO-ovog grada Trogira, čineći ga savršenim izborom za život ili odmor.
Otkrijte svoj kutak elegancije na otoku Čiovu i prepustite se nezaboravnom iskustvu življenja!