MATULJI, MIHOTIĆI - Etaža kuće s okućnicom i parkirnim mjest

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Mihotići, Matulji, Primorsko-goranska

Telefon  091/420-1339, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 18.05.2024.
Oglas pregledan: 180 puta
Šifra oglasa: 5875097

Cijena:
188.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 120,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Broj parkirališnih mjesta: 4

Opširnije o oglasu

MATULJI, MIHOTIĆI - Etaža kuće s okućnicom i parkirnim mjestima

Općina Matulji ima izvanredan položaj u zaleđu Opatijske rivijere, s dva granična prijelaza sa najvećim prometom putnika i vozila. Općina Matulji smještena je u sjevernom dijelu Primorsko – goranske županije i predstavlja granicu između Republike Hrvatske i Republike Slovenije.
Područje Općine Matulji prekriveno je najvećim dijelom šumama i šumskim zemljištem. Već taj podatak govori dovoljno o zastupljenosti i značaju prirodne sredine u strukturi površina. Prirodna zanimljivost ponikva “Breški dol” predložena je za zaštitu u kategoriji botaničkog rezervata zbog fenomena dubinske zonacije vegetacije, gdje je na razmjerno malom prostoru zastupljeno nekoliko različitih biljnih zajednica raspoređenih u ponikvi zavisno o prirodnim faktorima.

Na prodaju Vam nudimo etažu kuće s raznolikim mogućnostima, velikom okućnicom i parkirnim mjestima. Etaža može biti podijeljena u dva zasebna stana od kojih bi svakom pripao dio okućnice. Nekretnina iziskuje renovaciju i uređenje, a neki su radovi već započeti. Iz prostorija južne orijentacije i prekrasne okućnice proteže se pogled na more. Instalacije struje kompletno su promijenjene.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja : www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 21479

Renato Vrčković
Agent s licencom
Mob: +385 91 420 1339
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga