Medulin, atraktivan jednosoban stan u novogradnji, I.kat, blizina mora

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 16.07.2024.
Oglas pregledan: 184 puta
Šifra oglasa: 5937981

Cijena:
255.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 60,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: U izradi
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Medulin - oaza mnogih i prekrasnih lokacija, te se svojom tradicijom i izgledom daleko izdvaja od ostalih turističkih gradova, jer je njegova povijest vrlo životopisna. Kako za turiste tako i za domaće ljude koji požele u ovom divnom mjestu živjeti.
Stoga u našoj ponudi preporučamo ovaj atraktivan stan, koji se smjestio na I. katu, sveukupne stambene površine od 60 m2, sa pripadajućim parkingom u dvorištu.
Kvalitetna gradnja ovog stana, te neponovljivi dizajn samog stambenog prostora, imperativ je za kupce koji zasigurno imaju jedinstven životni stil.
Ovaj prekrasan stan sastoji se od ulaznog hodnika, komotnog dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom sa izlazom na terasu, spavaće sobe i kupaonice koja će biti opremljena luksuznim sanitarijama, walk-in tušem i perilicom rublja. 
Uz modernu organizaciju i raspored stana, puno svijetla, visoke kvalitete materijala, u dnevnom boravku je postavljen klima uređaj za potrebe grijanja/hlađenja.
Orijentacija na svega nekoliko koraka od svih potrebnih sadržaja potrebnih za kvalitetan i ugodan život: trgovine, škola, vrtić, plaže i već dobro poznata Medulinska šetnjica samo su neke od odlika koje ovu nekretninu čine idealnom.
Za više informacija i termine oko razgleda molimo nazvati na broj: + 385 95 2777 177 - Berislava
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga